duminică, mai 22, 2022
AcasăAgenda ZileiFirea: Dacă eram ministrul Muncii intram în greva foamei pentru alocațiile copiilor

Firea: Dacă eram ministrul Muncii intram în greva foamei pentru alocațiile copiilor

Primarul general, Gabriela Firea, spune că dacă era ministru al Muncii, intra în greva foamei pentru a influenţa majorarea alocaţiilor copiilor.

„Dacă eram ministru al Muncii, mă aşezam la uşa domnului premier Orban şi nu mai plecam de acolo, intram în greva foamei, să se majoreze alocaţiile copiilor. Cum poţi să fii ministrul Muncii şi să nu te intereseze un proiect atât de important, de vital, să nu te doară sufletul că pensionarii au avut un nivel de aşteptare pentru pensia minimă, au avut un nivel de aşteptare pentru punctul de pensie şi aşteptau 1 septembrie să se întâmple ce a promis PSD?”, a declarat Firea la Antena 3

Potrivit primarului, ei răspund în şabloane, se vor mări pensiile, cum spune legea, dar legea poate fi modificată prin ordonanţă de urgenţă, deci e o manipulare prin omisiune. 

„Dacă eram ministrul Muncii, rămâneam la uşa premierului şi nu mai plecam de acolo, greva foamei, dacă nu mi se dădea promisiunea că se vor găsi bani pentru majorarea alocaţiilor şi pentru pensionari”, a spus Gabriela Firea.

Aceasta nu și-a oprit acuzele, sugerând că are loc o campanie electorală pentru alegerile locale foarte urâtă, la care participă pe bani publici cei mai mulţi membri ai Guvernului.

„Această precampanie electorală pentru alegerile locale e mult mai animată decât alegerile prezidenţiale. E foarte trist ceea ce se întâmplă, pentru că aceşti demnitari ai statului român, începând cu premierul, continuând cu miniştrii cabinetului său sunt plătiţi de către noi toţi şi au salarii mari, folosesc maşini guvernamentale, birouri guvernamentale, au staffuri plătite din bani publici pentru a face campanie electorală doar pentru Primăria Capitalei, atât îi interesează”, a mai afirmat Firea.

Edilul crede că e un folos necuvenit şi anume unul electoral, folosind toate aceste resurse ale statului doar pentru a face campanie electorală în favoarea unui partid politic şi anume PNL.

„E o campanie electorală foarte urâtă, foarte murdară, la care participă pe bani publici cei mai mulţi membri ai Guvernului. Nu e normal într-o societate democratică”, a spus Firea.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate