luni, iunie 17, 2024
AcasăAdministrație publicăFiul lui Iordănescu, angajat de Daniel Florea la Corpul de control al...

Fiul lui Iordănescu, angajat de Daniel Florea la Corpul de control al primarului

Fiul lui Anghel Iordănescu, Andrei, este angajat de anul trecut la primăria Sectorului 5 pe postul de inspector asistent. Informația este confirmată de declarația de avere a acestuia, declarație depusă la sfârșitul lunii aprilie 2020.

Potrivit documentului citat, Andrei Iordănescu (28 de ani) deține din 2017 un teren intravilan de 450 metri pătrați, o casă cu aceeași suprafață în zona Antiaeriană București, un Porsche Cayene fabricat în 2018, o Mazda CX5 din 2014, a primit un salariu de 24.000 de lei de la primăria Sectorului 5 și 1500 de euro după ce și-a închiriat casa.

Am întrebat Primăria Sectorului 5 pe ce post este angajat Andrei Iordănescu și data concursului, însă nu am primit răspuns până la data publicării acestui material.

Angajatul Corpului de Control

Potrivit unor surse din primărie, Andrei Iordănescu este angajat la Corpul de control al primarului Daniel Florea și a dat concurs pe post anul trecut, fiind funcționar public. Prima dată a picat examenul, fiind admis a doua oară. Pe pagina de Facebook a acestuia, în ultima postare o laudă pe Gabriela Firea pentru că a redeschis o bază sportivă. „Felicitări doamna primar, pentru ce ați realizat în tot acest timp pentru noi, locuitorii Capitalei! Suntem mândri să vă avem ca primar!”

Sportul înseamna educație, disciplină, fair play, devotament, sacrificiu și dragoste. Avem nevoie de sport! Avem nevoie de mișcare! Un nou mandat!”, a scris Iordănescu Jr. pe Facebook.

Potrivit legii funcționarilor publici, la capitolul incompatibilități, art. 98 alin 2 „Funcționarilor publici le este interzis să fie membri ai organelor de conducere ale partidelor politice și să exprime sau să apere în mod public pozițiile unui partid politic”.

Teologul de la ELCEN

Cotidianul Libertatea a dezvăluit că, în trecut, Andrei Iordănescu, absolvent de Teologie, a fost angajat între 2015 și 2018 la Electrocentrale (ELCEN) București SA, care este cel mai mare producător de energie electrică și termică din România. Ulterior, el a fost „recuperat” de primarul sectorului 5 Daniel Florea ca asistent în cadrul Corpului de control al edilului.
Tatăl său, fostul antrenor Anghel Iordănescu candidează din partea PSD pentru funcția de consilier general fiind în echipa Gabrielei Firea.

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate