sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăAgenda ZileiFragmentele osoase de la casa lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei

Fragmentele osoase de la casa lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei

Fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, potrivit DIICOT, citând raportul de expertiză medico-legală de la Institutul ”Mina Minovici”. 

„În cursul zilei de luni, Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce priveşte pe victima minoră M.A.M. Din concluziile raportului de expertiză medico-legală rezultă faptul că analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la faţa locului în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidenţierea unui profil ADN unic, aparţinând unei persoane de sex feminin”, precizează DIICOT. 

Din raportul de expertiză medico-legală rezultă faptul că persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este victima minoră Alexandra Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%. 

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Cazul din Caracal se desfășoară de mai bine de o lună, timp în care drama a ținut România în șoc prin descoperirire făcute de autorități în fiecare zi. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate