luni, iunie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiGabriela Firea dă lecții de condus primăria lui Ludovic Orban și lui...

Gabriela Firea dă lecții de condus primăria lui Ludovic Orban și lui Marcel Vela

Primarul Bucureștiului Gabriela Firea dă lecții de condus primăria prim-ministrului Ludovic Orban și ministrului de Interne Marcel Vela, doar pentru că nu poate să accepte critici legate de „marile ei realizări” din București. 

Aceasta i-a sugerat lui Orban să candideze pentru un mandat la Primăria Capitalei.

„La cât de preocupat este de Primăria Generală a Capitalei şi, în special, de persoana mea, eu îl invit pe domnul Ludovic Orban să candideze pentru un mandat la Primăria Generală a Capitalei, aşa cum a făcut-o şi când am candidat eu. Dar, pentru că s-a ocupat cu lucruri neortodoxe şi ilegale, nu a mai ajuns să fie nici măcar candidat, din partea PNL, dacă stăm să ne aducem aminte acum trei ani şi jumătate ce a făcut domnul Ludovic Orban. Deci fiind atât de preocupat şi, probabil, dorind să îşi demonstreze capacităţile administrative, mă gândesc că în perioada pre-electorală şi în campania electorală se va apleca să citească legislaţia, să se informeze în legătură cu problemele reale de la Primăria Capitalei, cu urgenţele pe care le au bucureştenii şi astfel nu va mai face afirmaţii care nu au nicio legătură în plan real”, a spus Gabriela Firea.

Și pentru ministrul de Interne și-a permis să spună despre traficul din București că este infernal, Firea a afirmat că îi e foarte greu să primească lecţii de la cineva care a fost primar la Caransebeş, un oraş cu o populaţie de 25.000 de persoane.

„Cu tot respectul pentru poziţiile publice ale domnului ministru. A fost primar la Caransebeş, a fost prefect la Caraş Severin, acum este ministru, a fost parlamentar şi tocmai de aceea am pretenţii de la domnia sa să cunoască, totuşi, legile din România, dar sfaturi nu am cum să primesc de la domnia sa. Pentru că, vă daţi seama, domnia sa a condus un UAT cât nu reprezintă nici măcar o stradă din Bucureşti. La fel cum domnul preşedinte a condus Sibiul, ca primar: o populaţie în jur de 150.000 de locuitori. Nici măcar 40% dintr-un sector al Capitalei. Deci, aş sfătui persoanele care se referă la Bucureşti în primul să înţeleagă complexitatea Capitalei României, multitudinea de probleme, numărul mare de locuitori şi, de asemenea, faptul că 30 de ani nu s-a investit în domeniile strategice”, a spus Firea într-o intervenția la Antena 3. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate