miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAgenda ZileiGheorghe Dincă se consideră nevinovat. Anchetatorii fac cercetări

Gheorghe Dincă se consideră nevinovat. Anchetatorii fac cercetări

Anchetatorii fac cercetări la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni. Acesta este și el prezent la cercetări, după ce a fost adus, în această după-amiază de la Craiova la Caracal. 

Localnicii au depus candele și lumânări în faţa casei lui Dincă în memoria tinerei Alexandra Măceșanu. De asemenea, câteva zeci de persoane s-au strâns în fața curții pentru a protesta față de felul în care autoritățile au gestionat situația.

Cercetări au fost făcute sâmbătă în acest caz şi în lacul de lângă stadionul din Caracal unde mai multe echipe de scafandri de la inspectorate pentru situaţii de urgenţă au efectuat căutări. Cetăţenii din zonă susţin că din lac ar fi fost scoasă o geantă ce ar fi fost predată apoi anchetatorilor. 

Astăzi, Tribunalul Dolj a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol. 

Gheorghe Dincă se consideră nevinovat 

Potrivit avocatului inculpatului, Alexandru Bogdan, până în acest moment nu există probe pentru ca Dincă să fie acuzat de comiterea infracţiunii de crimă, iar în faţa anchetatorilor inculpatul a descris ce a făcut în perioada în care este bănuit că ar fi comis faptele. Decizia Tribunalului Dolj a fost contestată de Gheorghe Dincă. 

Cazul din Caracal a stârnit foarte multă emoție pe toate rețelele de socializare, dar și în mass-media, după ce s-a aflat că poliția a reacționat de abia la 19 ore, după ce, ca prin minune, fata dispărută a reușit să suna la 112, nu o dată, ci de 3 ori. În ciuda eforturilor ei supraomenești, autoritățile și-au dovedit fatal inutilitatea, astfel că, tânăra este considerată moartă în acest moment. Mai mult, la casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit rămășițe care se consideră a fi umane, dar acest lucru încă nu este sigur. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate