duminică, martie 3, 2024
AcasăAgenda Zilei„Glume” de baron local: Dăncilă este o femeie cinstită. Dragnea o teroriza

„Glume” de baron local: Dăncilă este o femeie cinstită. Dragnea o teroriza

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD pentru că este o femeie cinstită.

„Eu o susţin pe doamna Viorica Dăncilă. Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost prim-ministru vă spun că în acest moment eu aş fi susţinut-o pe cât se poate de clar ca preşedinte al PSD dintr-un motiv extrem de serios: este un politician cinstit, este o femeie cinstită, este o femeie care cu siguranţă s-a eliberat de agreement-ul pe care îl avea cu fostul preşedinte al partidului, care, după părerea mea, o teroriza. (…) Cu mine era mai greu, mai complicat. Fiind o femeie cinstită şi o femeie deşteaptă şi determinată poate să facă multe lucruri bune în fruntea Guvernului”, a spus Marian Oprişan, la finalul Comitetului Executiv al PSD. 

Oprișan a avut ceva de împărțit și cu Mugur Isărescu de la BNR

Potrivit lui Oprișan, Mugur Isărescu ar trebui să explice mai detaliat ce vrea să facă în fruntea BNR pentru România. Acesta spune că social-democraţii nu au luat o decizie finală privind susţinerea acestuia pentru un nou mandat de guvernator al BNR. 

„Încă nu s-a luat decizia finală. Cred că domnul guvernator Mugur Isărescu ar trebui, într-o dezbatere publică, să spună poate mai detaliat şi mai categoric ce ştie să facă ca şi guvernator al BNR pentru România şi pentru sistemul bancar românesc şi pentru ceea ce înseamnă politicile BNR. Eu nu discut competenţa domnului Isărescu aici. Eu cred că domnia sa, care este un profesionist, ar trebui să explice mai detaliat ce vrea să facă în fruntea BNR pentru România”, a mai spus Marian Oprişan. 

Cu toate acestea, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, i-a tăat avântul lui Oprișan afirmând că propunerea PSD este de a-l susţine pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate