duminică, martie 3, 2024
AcasăAgenda ZileiGuvernul a devenit casa de avocatură a lui Dragnea

Guvernul a devenit casa de avocatură a lui Dragnea

Liviu Dragnea foloseşte Guvernul în scopuri personale ca pe propria casă de avocatură, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac, care-l acuză pe liderul PSD că încearcă să scape de problemele penale.

„România, de doi ani de zile, este confiscată de un singur om, care a transformat Guvernul într-o casă de avocatură care are misiunea de a-l salva. Liviu Dragnea nu are alt scop decât de a găsi modalităţi prin care să poată scăpa de problemele penale cu care se confruntă şi, prin urmare, şi-a găsit cea mai potrivită casă de avocatură, pe care o utilizează în scopuri personale, nicidecum în sensul celor pe care trebuie să le îndeplinească într-o democraţie sănătoasă, într-un stat care se respectă un guvern ales de către cetăţeni”, a declarat  Tomac.

Întârzierea adoptării bugetului de stat este pusă de șeful PMP pe seama lipsei de responsabilitate guvernamentală şi pe simularea unei majorităţi parlamentare.

„Lipsa aceasta de responsabilitate a împins România într-un punct critic. Suntem în luna martie şi încă nu avem un buget de stat adoptat de Parlament, în condiţiile în care această guvernare toxică mimează că are majoritate parlamentară confortabilă şi cu bună ştiinţă au încălcat legea, aducându-ne în punctul în care, iată, suntem în luna martie, deşi din octombrie trebuia să trimită bugetul în Parlament”, a mai afirmat Eugen Tomac.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate