luni, februarie 6, 2023
AcasăAgenda ZileiGuvernul PSDragnea fură propunerile PNL

Guvernul PSDragnea fură propunerile PNL

Pentru că au început să ducă lipsă de idei utile, sau poate pentru că nu prea le-au avut niciodată, Guvernul PSD a început să recurgă la un copy-paste și fură propunerile PNL, cel puțin de asta îi acuză un deputat liberal pe social democrați. 
Povestea este de acum nici 3 zile când liberalii au venit cu un proiect util pentru românii din munții Apuseni, dar propunerea acestora a fost respinsă ca mai apoi să ajungă în „portofoliul” PSD. 
„În urmă cu circa 3 luni de zile, în calitate de deputat PNL, alături de colegul Corneliu Olar, depuneam un amendament prin care propuneam compensarea, din Fondul de rezervă al Guvernului, cu 50% a sumelor destinate bugetelor locale din zonele defavorizate, în special cele din Munţii Apuseni”, spune deputatul liberal Florin Roman.

Cum se fură propunerile PNL

Urmare a acestui statut, taxele şi impozitele plătite de cetăţeni sunt reduse la jumătate, însă, în aceeaşi proporţie sunt afectate bugetele locale. Din acest motiv, bugetele acestor comune şi oraşe pot asigura doar partea de funcţionare, nu şi de dezvoltare.
„Fiind vorba de o propunere a opoziţiei, guvernul PSDragnea s-a opus, având un punct de vedere negativ. Și ce să vezi, în ultima şedinţă, acelaşi guvern adoptă hotărârea prin care se alocă aproape 18 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor locale din Munţii Apuseni! Adică exact ce prevedea amendamentul PNL. Nu este prima dată când guvernul copy-paste fură ideile bune ale PNL”, a mai spus deputatul liberal.
Problema este cpă astfel de lucruri se putea face mult mai repede, dar pentru că nu au fost interese acestea au fost amânate până acum, probabil pentru a mai culege niște voturi în 2019. 
„Apreciem faptul că se face dreptate pentru comunităţile din zona Munţilor Apuseni, chiar dacă acest lucru se putea face mult mai repede, astfel încât aceşti bani să se vadă în investiţii. Acum, în prag de decembrie, e şi târziu şi cam inutil. Dar bine că le-a venit mintea la cap măcar acum!”, a afirmat Florin Roman
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate