miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiÎn USR e războiul: au început suspendările și eliminările din partid

În USR e războiul: au început suspendările și eliminările din partid

În USR e război și deja s-a trecut la suspendările și eliminări din partid a tuturor celor care se opun noii conduceri. Astfel că, în Biroul Naţional al USR s-a decis excluderea Claudiei Postelnicescu din partid, pe motiv că aceasta a făcut zeci de acuzaţii neprobate, atacuri la persoană, calomnii, atât pe grupurile interne, cât şi pe profilul public, iar unele postări au fost ulterior preluate şi de presă.

„Iubesc USR-ul și valorile care l-au fondat. Lupta mea este cu impostorii care l-au confiscat pe grup organizat și doar în scopul propășirii personale. Nu sunt singură în această lupă. Ea se duce de peste 1 an în multe filiale și e crâncenă. Oamenii noi s-au dovedit a fi fără însușiri și atunci îi vânează pe cei care le-au din plin. Barna nu este decât un pion pe tabla de șah a altcuiva. Din acest motiv trebuie să plece”, a declarat Postelnicescu pe Facebook, după ce și-a aflat „sentința”.

În privinţa sesizărilor, membrii BN au decis suspendarea pentru trei luni a lui Ciprian Lupaş, pentru că a distribuit informaţii false, calomniatoare, preluate ulterior de presă, şi suspendarea pentru un an a lui Vişinel Bălan pentru că a făcut acuzaţii de fraudă la votul electronic pentru alegerea preşedintelui USR, acuzaţii care nu au fost niciodată probate.

„De asemenea, Vişinel Bălan a făcut acuzaţii de grup infracţional în jurul preşedintelui USR, acuzaţii neprobate. Toate aceste acuzaţii au fost preluate ulterior de site-uri de presă sau pagini de Facebook. De asemenea, din poziţia de membru BJ Giurgiu a jignit în mod repetat colegii”, a motivat USR.

De asemenea, cei din șefia USR au mai decis suspendarea pentru şase luni a lui Daniel Giurcă, iar Cosmin Stoienoiu a fost suspendat un an, acuzaţi că au şters fişiere cu informaţii confidenţiale din baza de date a partidului, fiind vorba de minutele şedinţelor Biroului Naţional în care erau consemnate toate deciziile. Sancţiunile au fost aplicate în baza articolului 13 din statutul USR care prevede obligaţiile membrilor, a menţionat USR.

„Da. Prostie fudulă, aroganţă. Îi excludem şi sancţionăm pe cei care ne arată mediocritatea şi prostia şi clamăm interesul partidului când de facto prostia e individuală, pe persoană fizică”, a declarat Claudia Postelnicescu pe Facebook.

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate