sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăDezvăluiriÎnfrângătorul Cîțu a lipsit de la negocieri pentru că l-a copleșit Emozia...

Înfrângătorul Cîțu a lipsit de la negocieri pentru că l-a copleșit Emozia prăbușirii de pe tron

Florin Cîțu, al doilea cel mai detestat politician român din ultimele luni, după Iohannis, a fost surprins sâmbătă, în timpul serviciului, singur, așezat în fața unei cafenele din Floreasca.

Și-a ales popasul, cu tâlc: ”Emozia”, o cafenea aflată între Dorobanți și Calea Floreasca. Îl bântuie, probabil, emoția penalului ajuns șef peste penitenciare, dar care tocmai a primit un șut în dos de la stăpânire.

Fostul penal ajuns împărat în Palatul Victoria, prin nebăgare de seamă și falsificarea trecutului infracțional, arăta, sâmbătă, ca un combinator obosit, care se reface după un șmen pe Dorobanți.

Imaginea cu șeful înfrângător al PNL, apărută pe o rețea de socializare, a fost surprinsă în jurul orelor 13.30, cu puțin timp înainte de reluarea negocierilor dintre PNL, PSD și UDMR pentru formarea noului guvern, la care groparul PNL avea să fie absent din motive personale.

Înlocuit de rareșbogdanii păpușarului Klaus, cu Ciucă, după ce aceiași mercenari alogeni îl purtaseră de căpăstru până pe tronul PNL, Cîțu va fi obligat să redevină același neica nimeni, cu trecut penal, care a atentat la viitorul României, atât ca ministru de Finanțe, cât și ca premier.

Mitomanul ăsta cu trecut infracțional, care  a șmenuit o țară întreagă vreme de aproape un an de zile și care, prin refuzul de a lua măsuri eficiente împotriva pandemiei de Covid-19, pe care o declarase deja dispărută, din vară, este complice la moartea a mii de români, pare a fi fost scos din cărți de sistemul din care a făcut parte.

Altfel nu se explică de ce într-o zi atât de importantă pentru viitorul țării, când partidul condus de el își negociază poziția, zestrea și responsabilitățile în noul guvern, el freacă scaunele în Floreasca privind, tâmp, traficul străzii.

…În locul lui, Sistemul a așezat o altă marionetă: Nicolae Ciucă, unul dintre cei mai dubioși generali ai armatei române, care și-a început viața politică printr-o uriașă minciună, după ce declarase public că nu va intra niciodată în ceea ce tocmai a intrat. În politică.

Imaginea Cîțu-lui ”emozionat” a fost postată de un politruc PSD, pe pagina sa de Facebook.

About The Author

Dan Badea
Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate