marți, octombrie 3, 2023
AcasăAgenda ZileiInspectoratul școlar din Galați promovează curs de numerologie printre profesori. Vorbește despre...

Inspectoratul școlar din Galați promovează curs de numerologie printre profesori. Vorbește despre cipurile din vaccin

Un curs de numerologie este promovat de inspectoratul școlar din Galați și a  atras 600 de cadre didactice, care au participat la discuții. 

La finalul cărora organizatorul a invocat teoria conform căreia vaccinurile COVID ar fi folosite pentru introducerea de cip-uri, transmite Digi24.ro.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a promis ca va da sancțiuni celor care au promovat acest curs de numerologie. 

„Așa cum directorii sunt numiți prin semnătura inspectorului general, confirmată de consiliul de administrație, și inspectorii generali sunt numiți de către ministru. Ei au o numire de ministru. Voi analiza situația conform legislației și foarte rapid voi decide. Nu numai că e intolerabil, dar e și periculos să promovezi printr-o rețea a sistemului de educație astfel de idei. Formarea profesorilor pentru predarea online e infinit mai importantă decât numerologia în acest moment”, a declarat Cîmpeanu, citat de Digi24.

Peste 600 de profesori au participat vineri seară la cursul de numerologie organizat de Asociația Numerologilor din România, pe Zoom, relatează Libertatea.ro.

Timp de trei ore, profesorii au fost învățați cum să calculeze vibrația destinului elevilor pentru „a-i aduce pe calea cea bună” și cum să găsească „matrița psiho-energo-informativă” ca profesorii să nu mai formeze „niște ciumpalaci”.

Inspectoratul școlar județean Galați a transmis joi profesorilor un document prin care sunt invitați să participe la un proiect online intitulat „Numerologia – o 9 legătură între dascăl și elev”.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate