vineri, septembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiPoliticăMarcel Ciolacu: O sa organizăm și noi un ”concert” în Piața Victoriei,...

Marcel Ciolacu: O sa organizăm și noi un ”concert” în Piața Victoriei, cu mii de participanți, și dacă se transformă în protest, e altceva

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat duminică seara, la un post tv, că dacă limita pentru proteste rămâne la 500 de persoane, în timp ce pentru concerte este de 75.000 de persoane, atunci social-democraţii se gândesc să organizeze un concert în Piaţa Victoriei, și dacă “el se transformă în protest, asta e altceva” – potrivit News.ro.

Întrebat duminică seara, la un post tv de casă, dacă restricțiile impuse de guvern cu privire la numărul de participanți la concerte, proteste sau alte tipuri de întruniri, sunt restricţii împotriva pandemiei sau sunt restricţii împotriva eventualelor proteste, Marcel Ciolacu a răspuns:

Sunt restricţii împotriva protestelor. Limitezi protestele la 500 de persoane, dar ai voie să faci spectacole la 75.000. Am atacat în instanţă, vrem să avem un răspuns cât mai rapid. Dacă nu, avem două variante: facem în Piaţa Victoriei un spectacol, că el se transformă în protest asta e altceva, sau să facem congresul PSD în Piaţa Victoriei. Înțeleg că ei au congres, vor fi peste 5.000 de oameni într-o sală. Romexpo nu are voie să organizeze expoziţii, dar au voie să facă congresul PNL-ului la Romexpo”.

El a mai precizat că la acel ”concert” pe care-l vor organiza, social-democraţii îi vor invita pe Emil Boc şi pe Florin Cîţu.

“PSD nu face solicitare să facem protest, noi facem concert. Îl chemăm şi pe domnul Boc, pe domnul Cîţu”, a declarat Ciolacu.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate