marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiMihaela Triculescu este noua șefă a ANAF

Mihaela Triculescu este noua șefă a ANAF

Mihaela Triculescu a fost numită în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat, după ce premierul Viorica Dăncilă a semnat decizia. Triculescu este economist cu peste 19 ani de experienţă în mediul privat. Aceasta îl înlocuieşte pe Ionuţ Mişa. 

Desemnarea Mihaelei Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. 

„Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experienţă. În ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii. Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina „Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice”, a anunțat ministerul Finanțelor.  

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial. 

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat azi că i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă demiterea preşedintelui ANAF, Ionuţ Mişa, motivând că această instituţie trebuie să-şi schimbe radical comportamentul în economie. 

Partea ciudată este că Ionuț Mișa la ANAF este produsul propriilor eșecuri, după ce acesta a stabilit standarde înalte pentru ANAF. La remaniere, acesta a fost mutat din postul de ministrul pe cel de șef al ANAF, rămânând cu promisiunile de impunere date chiar de el. 

Sursa foto: Profit.ro 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate