joi, iulie 25, 2024
AcasăAgenda ZileiDeputatul „Mitralieră negaționistă”: „Eu nu cred în obligativitatea măștii!”

Deputatul „Mitralieră negaționistă”: „Eu nu cred în obligativitatea măștii!”

Deputatul Cătălin Rădulescu, cunoscut și sub porecla „Mitralieră” spune sus și tare că el nu crede în obligativitatea măștii pentru că produce modificări cerebrale, dar crede că existența acestui virus este clară.

Mai mult, acesta este de părere că abordarea Guvernului, cu complicitatea PSD, în ceea ce priveşte pandemia cu noul coronavirus a fost una greşită.

„Existenţa acestui virus e clară, este în toată lumea. Eu am teoria mea vizavi de cum trebuia prevenită această pandemie, inclusiv în România, sau cum o tratezi. Adică eu nu cred în obligativitatea măştii. Nu o să cred niciodată, indiferent cine mi-ar impune acest lucru. Am fost prin toată lumea asta şi am văzut şi înainte de pandemie oameni care purtau mască. Dar o făceau pentru a se proteja ei pe ei. Pe de altă parte, de la început am spus că trebuiau făcute testări masive”, a declarat Rădulescu.

Obligativitatea măștii și carantinarea îl enervează pe Rădulescu

Acesta spune că nu este de acord cu carantinarea oamenilor în case, creându-le această psihoză de a sta într-un mediu închis, pentru că nu sunt animale, iar copiii nu pot face educaţie online pentru că trebuie să interacţioneze.

„Noi, românii, suntem o naţie mai altfel decât alţii, nu suntem reci. Noi suntem totdeauna deschişi la orice fel de discuţie, să fim prietenoşi, avem altă manieră. Închipuiţi-vă ce a însemnat luni de zile să ţii toţi oamenii carantinaţi în case. Unii au stat în blocuri, în apartamente, fără să poată ieşi. Plus că masca, aşa cum am spus-o ca medic totdeauna, nu este sănătoasă dacă este ţinută nu ştiu câte ore, pentru că ea produce modificări cerebrale la un anumit moment. Cum poţi să accepţi tu, ca medic, să induci în populaţie un lucru care tu ştii că nu este sănătos? Deci, abordarea acestui guvern, cu complicitatea PSD-ului, a fost greşită. S-a dorit să se înspăimânte tot poporul, în loc să faci cum fac suedezii sau alte naţii care au înţeles altfel – să protejeze poporul, să-l lase să funcţioneze, să fie liber. Dacă ei stabilesc să meargă la vot pe 6 decembrie, eu le cer românilor să nu se prezinte pentru aceste partide, să voteze alte partide, care vin cu altă abordare”, a spus deputatul.

Rădulescu a precizat că este şi împotriva vaccinării obligatorii.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate