vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAgenda ZileiMoţiune de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă

Moţiune de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă

Miercuri, 20.06.2018, PNL, USR şi PMP au depus la Parlament, o moţiune de cenzură intitulată „Demiterea guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”. Moţiunea de cenzură a fost semnată de 152 de parlamentari.

„A fost depusă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dragnea-Dăncilă intitulată „Demiterea guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”. Acest Guvern ruşinos este un dezastru pentru România şi ar trebui să plece acasă cât mai repede. (…) Doamna Dăncilă nu poate să ofere altceva în calitate de prim-ministru decât să execute ordinele domnului Liviu Dragnea. Odată îndepărtată din fruntea Guvernului doamna Dăncilă, tot arsenalul de putere construit în mod bolnăvicios de către domnul Dragnea prin conectarea la banii publici se va destrăma şi vom putea da României un Guvern care să guverneze în interes public şi nu în interesul unor infractori”, a afirmat liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

Ea a spus că, din punct de vedere economic, Guvernul a bulversat mediul de afaceri. Potrivit Ralucăi Turcan, 1,9 milioane de angajaţi în sectorul privat au salarii mai mici, iar 7 milioane de români sunt pe punctul de a-şi pierde pensiile.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate