duminică, octombrie 24, 2021
AcasăAgenda ZileiO profesoară de 33 de ani din Suceava, suspecta de coronavirus

O profesoară de 33 de ani din Suceava, suspecta de coronavirus

O profesoară de engleză în vârstă de 33 de ani din Suceava a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava și apoi transferată la Iași cu suspiciune de infecţie cu coronavirus.

Femeia s-a întors din China pe 1 februarie, iar de pe 2 februarie a început să se simtă rău, azi luând decizia de a se prezenta la spital. Femeia a venit din China pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a declarat pe aeroport, la sosirea în Suceava, că vine din China.

„A venit pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a declarat cum era normal că vine din China A venit pe pe 1 februarie. De pe 2 februarie a început să aibă stări febrile, a luat tratament fără prescripţia medicului, după ureche, şi când s-a simţit mai rău a venit la spital. A fost izolată, a fost urcată într-o maşină de transport specială şi a plecat la Iaşi”, au declarat oficialii DSP. 

Pacienta spune că nu a intrat în contact decât cu părinţii ei. Conform protocolului, a fost declanşată o anchetă epidemiologică cu privire la persoanele cu care femeia a intrat în contact. Persoana suspectă de infecţie cu coronavirus s-ar fi prezentat singură la spital şi urmează să fie transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi.

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate