joi, iunie 1, 2023
AcasăAgenda ZileiOpoziția pregătește o moțiune de cenzură pentru Putere

Opoziția pregătește o moțiune de cenzură pentru Putere

Opoziția pregătește o moțiune de cenzură pentru Putere, iar PMP a discutat deja cu liderii USR, PNL şi UDMR pe acest subiect. Astfel că, săptămâna viitoare să se încerce materializarea acestui demers, pentru că este absolut necesar. 

„Noi vom susţine o moţiune de cenzură. Am şi discutat cu liderii USR, PNL şi UDMR pe acest subiect, sper ca săptămâna viitoare să fim capabili să facem acest demers, pentru că este absolut necesar. Programul de guvernare al lui Liviu Dragnea a intrat la apă. Semnalul pe care l-au dat cetăţenii şi PSD-ului şi societăţii în ansamblu ne obligă să măturăm Guvernul Dăncilă de la Palatul Victoria, pentru că este un guvern slab şi inutil pentru ţară”, a declarat Eugen Tomac, preșdintele PMP.

Potrivit lui, România are nevoie rapid de un guvern, de oameni responsabili, care să guverneze pentru România.

”La ora actuală, partidul principal de guvernare nu este în stare să asigure şi să dea ţării un Guvern capabil să scoată ţara din această criză politică în care am intrat”, a precizat Tomac, după Colegiul Naţional al PMP. 

Pe de altă parte, și cei de la Pro România au afirmat că nu au nici o înţelegere cu PSD – ALDE şi parlamentarii săi sunt pregătiţi să voteze o moţiune de cenzură. 

„Au apărut tot felul de speculaţii astăzi cum s-a înfiinţat grupul parlamentar Pro Europa din Camera Deputaţilor – mă bucur că, după foarte multe luni de zile şi după foarte multe încercări, astăzi s-a pus în practică o decizie a CCR. Dacă vă amintiţi, acum trei luni, împreună cu mai mulţi colegi şi din PNL şi din USR am contestat Regulamentul Camerei Deputaţilor la CCR. Curtea a dat o decizie în care s-a spus foarte clar că putem să înfiinţăm grup parlamentar al independenţilor. Astăzi s-a luat act de înfiinţarea acestui grup şi vreau să fac această precizare pentru că nu a fost niciun fel de troc politic pentru a vota preşedintele Camerei Deputaţilor”, a declarat Daniel Constantin. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate