marți, iunie 18, 2024
AcasăAgenda ZileiOrban către Firea: Porcul nu se îngrașă în Ajun

Orban către Firea: Porcul nu se îngrașă în Ajun

„Porcul nu se îngrașă în Ajun”, este reproșul pe care premierul Orban i l-a făcut primarului gabriela Firea despre care spune că s-a apucat să facă investiții în ultimele două luni de mandat. 

„Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier. Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: ‘Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica. Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun. Ceea ce nu ai făcut patru ani, degeaba încerci să arăţi că eşti capabil să faci”, a spus Orban.

Potrivit lui, echipa Dreptei oferă Bucureştiului şansa unei dezvoltări rapide, a rezolvării problemelor grave precum traficul infernal, lipsa parcărilor, aerul extrem de poluat.

Porcul nu se îngrașă în Ajun nici la Sectorul 2

Declarațiile premierului au fost făcute la lansarea candidaturii lui Radu Mihaiu pentru Primăria Sectorului 2

Potrivit lui, Radu Mihaiu a fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene într-o perioadă dificilă şi într-un timp relativ scurt a reuşit să facă paşi extrem de importanţi pentru absorbţia fondurilor europene.

„Sunt unii care mi-au zis că nu e foarte cunoscut. Am întrebat: „Cunoaşteţi cine e primarul Sectorului 2?” Nimeni dintre locuitorii Sectorului 2 cu care m-am întâlnit nu a fost în stare să îmi spună cine e primarul Sectorului 2. Radu Mihaiu s-a întâlnit cu mai mulţi locuitori ai Sectorului 2, numai în ultimele două luni, de o sută de ori faţă de numărul de oameni cu care s-a întâlnit cel care zice că e primarul Sectorului 2”, a precizat liderul PNL.

Orban este de părere că Sectorul 2 are nevoie de un om care să fie permanent pe teren, acolo unde lucrurile nu funcţionează, nu la poză de Facebook, la spălatul a doi metri pătraţi de trotuar.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate