miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiOrban: USR-PLUS, un partener în lupta împotriva PSD-ALDE

Orban: USR-PLUS, un partener în lupta împotriva PSD-ALDE

Ludovic Orban vede în formațiunea politică USR-PLUS un posibil partener împotriva actualei coaliţii de guvernare, cu care liberalii nu se bat, deoarece adversarul este PSD-ALDE.  

„Adversarul PNL este actuala coaliţie de guvernare iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai repede posibil această guvernare toxică, nocivă pentru România. Orice posibil partener care se implică alături de noi în bătălia cu actuala coaliţie de guvernare şi poate avea contribuţii în atingerea obiectivului de a pune punct acestei guvernări e un posibil partener cu care nu ne batem, pentru că adversarul este PSD-ALDE”, a declarat liderul liberalilor la Digi24, citat de Agerpres. 

Orban spune că ar prefera ca USR şi PLUS să-l susţină la alegerile prezidenţiale pe preşedintele Klaus Iohannis. 

„Sigur că am prefera în privinţa alegerilor prezidenţiale de anul acesta să meargă pe mâna preşedintelui Iohannis, pentru că este clar pentru orice om care ştie să citească sondaje şi care cunoaşte viaţa politică din România că preşedintele Iohannis are clar, de departe, cea mai mare şansă de a câştiga alegerile prezidenţiale. Apariţia unui alt candidat, să spun, pe dreapta nu va face altceva decât să amâne pentru un eventual tur doi şi într-un fel să creeze probleme suplimentare. Preşedintele Iohannis astăzi este clar liderul român cu cea mai mare credibilitate şi în România, dar mai ales la nivel european şi pe plan internaţional”, a mai declarat Ludivic Orban. 

Potrivit acestuia, preşedintele Iohannis este cel care întotdeauna a fost ultima redută în bătălia cu PSD-ul şi care a reuşit, sigur, în parteneriat şi cu noi şi cu opoziţia, să blocheze foarte multe iniţiative nocive pentru economia şi societatea românească. El crede că susţinerea preşedintelui Iohannis este normală, firească şi ea ar trebui făcută şi de alţi actori politici din opoziţie. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate