vineri, iulie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiVânzarea proiectelor Start-up Nation pe OLX, acceptată de stat

Vânzarea proiectelor Start-up Nation pe OLX, acceptată de stat

Vânzarea proiectelor Start-up Nation pe platforme gen OLX nu e un lucru rău, a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), Ştefan Radu Oprea. Acesta spune că prin vânzare se transmit şi toate obligaţiile şi există responsabilitatea tranzacţiei.

„Să ştiţi că nu e chiar ceva rău. Orice preluare a unui proiect Start-up Nation se face în condiţiile în care a fost câştigat acel program. Se transmit toate obligaţiile. Ceea ce înseamnă că responsabilitatea există”, a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri după ce un parlamentar al Opoziţiei a arătat că există numeroase anunţuri pe OLX prin care se oferă spre vânzare proiecte finanţate prin Start-up Nation

Proiectele Start-up Nation vor avea obligaţia de a afişa sigla Start-up Nation în locaţii, de anul acesta. 

„Anul acesta vor fi 10.000 de proiecte, avem fondurile necesare bunei desfăşurări a programului. Spiritul antreprenorial, esenţa Start-up Nation, trebuie dezvoltat acolo unde este mai puţin prezent. Am constatat că există o sinergie, un potenţial de dezvoltare în comun a celor care au început împreună Start-up Nation. Vrem să îi punem împreună pe acei oameni care reuşesc prin Start-up Nation. De anul acesta va exista obligaţia de a afişa sigla Start-up Nation”, a adăugat Oprea. 

Potrivit ministrului, Start-up Nation e o poveste de succes în România. „Retrezirea spiritului antreprenorial e esenţa proiectului. Legea contabilităţii ne admite pierderea. Vor fi 10.000 de proiecte anul acesta. Acum avem toate creditele necesare. Avem nevoie de Start-up Nation, pentru că avem cea mai mică medie de antreprenoriat din UE”, a afirmat ministrul. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate