duminică, februarie 5, 2023
AcasăAgenda ZileiPro România, femeia usuratică de-i vrea pe toți, dar să fie tratată...

Pro România, femeia usuratică de-i vrea pe toți, dar să fie tratată ca o regină

Pro România, femeia usuratică de-i vrea pe toți, dar să fie tratată ca o regină, pentru că pune condiții pentru toate partidele, vrea să fie la toate mesele de negociere, fărp să aibă ceva concret pentru români, ci doar pentru binele partidului. Cel puțin asta reiese din spusele lui Adrian Țuțuianu, cel care a fost dat afară din PSD și a ajuns mare lider in Pro România.

Ţuţuianu spune că formaţiunea sa va vota moţiunea de cenzură, pentru o guvernare mai bună a României, iar dacă aceasta va trece, partidul se va aşeza la masa negocierilor, în primul rând cu PSD, iar la nevoie şi cu PNL.

„Dacă trece moţiunea, va trebui să stăm la masă cu toţi cei care vor dori să facem o majoritate care să ducă România mai departe. USR nu doreşte să facă parte dintr-o majoritate şi atunci fie reuşeşte prima noastră variantă, de a sta la masă cu PSD, fie cu PNL, să discutăm despre program, echipă de guvernare şi despre priorităţile unui an şi jumătate de mandat”, a afirmat Adrian Ţuţuianu.

Ca posibili premieri, Adrian Ţuţuianu i-a numit pe Sorin Câmpeanu, Mihai Tudose, Corina Creţu, Nicolae Bănicioiu sau chiar el însuşi, deoarece a fost ministru şi nu a dezamăgit. El a exclus posibilitatea susţinerii unui premier tehnocrat, întrucât conducerea ţării trebuie să şi-o asume partidele politice.

Pro România îl vede premier și pe Bănicioiu, cel care era ministrul Sănătății în timpul incendiului de la Colectiv și a făcut mai mult rău prin declarațiile și faptele sale. Aceștia sunt oamenii pe care Pro România îi scoate la înaintare.

În altă ordine de idei, deputatul Adrian Pau, membru al grupului parlamentar Pro Europa, a declarat că pe deputatul ALDE Marian Cucşa nu îl recomandă nimic să poată avea previziuni politice, după ce Cucşa a afirmat că a fost demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei ALDE Timiş, partid care nu va mai exista întrucât va fi înghiţit de Pro România.

„Marian Cucşa nu ne-a demonstrat până acum că ar fi un vizionar în activitatea politică. Dacă Pro România sau ALDE vor dispărea de pe scena politică se va datora faptului că el împreună cu câţiva colegi au reuşit să distrugă grupul ALDE din Camera Deputaţilor. Dacă este cineva groparul ALDE, nu este Călin Popescu-Tăriceanu, aşa cum vrea să afirme Marian Cucşa, ci este el cu colegii care au ales să plece din ALDE, să nu-l susţină pe Mircea Diaconu şi să ne pună în situaţia de a nu avea oameni în secţiile de votare, pentru că ei au ales să părăsească grupul ALDE şi să desfiinţeze grupul ALDE din Camera Deputaţilor. Pe de altă parte, el ar trebui să ne spună că susţine PSD”, a afirmat Adrian Pau.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate