miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAdministrație publică„Profețiile” lui Ponta: Nu o să avem autostrada Comarnic - Brașov în...

„Profețiile” lui Ponta: Nu o să avem autostrada Comarnic – Brașov în următorii 6 ani

Autostrada Comarnic-Braşov nu va fi finalizată în următorii şase ani, pentru că Guvernul Orban că a anulat toate procedurile întreprinse până acum în vederea pregătirii demarării lucrărilor, arată una dintre „profețiile” lui Victor Ponta, liderul Pro România

„Bâlbe + minciuni + date false + incompetenţă + ticăloşie. Nu o să avem Comarnic – Braşov în următorii 6 ani ( în varianta cea mai optimistă). În anul 2014 am terminat absolut toate procedurile tehnice și financiare ( inclusiv acordul BEI si BERD) și trebuia să semnăm Contractul de execuție cu trei companii europene care au realizat zeci de mii de kilometri – Vinci + Strabag + Aktor / termen de execuție era Iunie 2018/ Traian Băsescu ne-a făcut sesizare la DNA, doamna Kovesi a deschis un dosar pe vorbele lui Băsescu, evident că nu au găsit absolut nimic ilegal, dar au închis dosarul după 2015 când am demisionat. Klaus Iohannis a spus şi el (luând de bune ce se văicărea madam Gorghiu la televizor) că nu se poate face proiectul până nu se pronunţă DNA dacă a fost ceva ilegal. Toate studiile tehnice internaţionale şi auditate au arătat un cost total (proiectare, exproprieri, execuţie , finanţare) de 1,8 miliarde euro, cine spune că o face cu 1 miliard minte”, a scris Ponta pe Facebook.

„Profețiile” lui Ponta, despre eșecurile tuturor guvernelor

Potrivit acestuia, Autostrada Comarnic – Braşov nu este eligibilă la fonduri europene.

„Prin ordonanţa stupidă adoptată de Guvernul Orban s-au anulat absolut toate procedurile făcute până acum. Acum toate procedurile trebuie reluate de la zero. 18 luni pregătire documente + 18 luni licitaţie şi proiectare + 36 luni execuţie ( dacă totul merge perfect şi dacă se alocă banii ) = 72 de luni. Din cauza prostiei şi ticăloşiei lui Băsescu, Gorghiu, Dragnea, Dăncilă şi acum Orban în cazul cel mai fericit se va circula pe Autostrada Comarnic – Braşov peste 6 ani din această zi, iar oamenii care stau în trafic îi votează tot pe cei de mai sus”, a mai scris fostul premier.

Săptămâna trecută, premierul Ludovic Orban declara că până la sfârşitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie, Guvernul va lua o decizie în privinţa realizării autostrăzii Comarnic – Braşov şi a adăugat că, în opinia sa, proiectul ar trebui continuat cu finanţare de la buget.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate