marți, iunie 18, 2024
AcasăAgenda ZileiPSD-istelor de vază le „arde” de dezbateri cu primii liberali ai partidului

PSD-istelor de vază le „arde” de dezbateri cu primii liberali ai partidului

PSD-istelor de vază le „arde” de dezbateri cu primii liberali ai partidului, iar acum a venit rândul Gabrielei Firea să-l provoace la dezbatere politică pe Ludovic Orban, după ce Vasilica Viorica Dăncilă i-a cerut lui Klaus Iohannis să vină la o întâlnire în doi în fața României. 

„Eu îl invit la o dezbatere, îl provoc public pe domnul premier Orban pentru că vrea să ne demonstreze că le ştie pe toate şi, de regulă, cei care vor să demonstreze că le ştiu pe toate sunt foarte superficiali şi nu ştiu nimic şi sunt adevărate calamităţi la locul de muncă. Am văzut că la instalarea aproape a tuturor miniştrilor a avut şi o referire la adresa mea, se pare că îl inspir, sunt o muză pentru noul premier. Cred că atunci când doarme se gândeşte la mine şi când se trezeşte la fel se gândeşte la mine pentru că aproape toate declaraţiile domniei sale conţin numele meu. Pe de o parte, mă simt măgulită şi îi mulţumesc că înseamnă că sunt o persoană totuşi de luat în seamă, pe de altă parte, îl invit la o dezbatere, îl provoc pe teme ale administraţiei locale pentru a vedea toată ţara cât de incompetent este”, a afirmat Firea, la sediul PSD.

Dezbateri cu primii liberali ai partidului

Potrivit ei, licitaţia pentru Sala Polivalentă s-a organizat în anul 2014, când ea era senator.

„Deci, nu eu am organizat această licitaţie, a fost contestată la CNSC şi la Curtea de Apel peste 4 ani de zile. Domnia sa îmi pune mie în cârcă această nerealizare, nedorind să spună românilor adevărul sau poate nu-l cunoaşte, să mergem pe prezumţia de nevinovăţie. Dar atunci nu te pronunţi şi nu jigneşti”, a menţionat Firea.

Firea povestește cum a reluat întreaga procedură și s-a făcut în doi ani pe mandatul ei ce nu s-a făcut în 10 ani.

„Noi avem lămuririle şi solicitările de la toate federaţiile sportive şi de la toate cluburile astfel încât în acest complex să se poată desfăşura competiţii de nivel european. Este un obiectiv foarte important pe care noi îl vom începe anul viitor cu sau fără ajutorul Guvernului, prin CNI. Contribuţia bucureştenilor la PIB-ul României este foarte mare. Nu înţeleg de ce premierul Orban este supărat pe bucureşteni. A mai fost cineva supărat pe bucureşteni şi nu i-a fost foarte bine. El nu polemizează cu primarul, polemizează cu bucureştenii şi nu este normal”, a adăugat Gabriela Firea.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate