vineri, mai 24, 2024
AcasăAgenda ZileiPSD va depune moțiune de cenzură împotriva PNL

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva PNL

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva PNL pentru a relua puterea, după ce, în urmă cu numai o săptămână, politicienii social-democrați se lăudau că vor să lase acest guvern să își facă treaba pentru că ei urmăresc numai stabilitatea și bunăstarea românilor. 

De fapt, acum PSD demonstrează că vrea puterea pentru a-și face din nou jocurile politice în detrimentul populației. În situația în care moțiunea de cenzură ar trece și va pica PNL, România va intra în ce mai neagră perioadă de instabilitate prin care a trecut în ultimii 30 de ani, iar celor din PSD nu le pasă de asta. 

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a confirmat posibilitatea ca PSD să depună, în luna februarie a anului viitor, o moţiune de cenzură împotriva guvernului liberal condus de Ludovic Orban.

„Da. Este normal ca PSD să depună o moţiune având în vedere programul de guvernare, programul de austeritate pe care vrea să îl implementeze Guvernul Orban. Am promis că vom face o opoziţie foarte activă, am promis că nu vom lăsa să fie sancţionaţi nici pensionarii, nici salariaţii şi nici să vedem măsurile antiromâni pe care le ia acest guvern. Noi am luat măsuri pro oameni, pro români. Vedem că acum măsurile pe care vor să le ia sunt împotriva românilor”, a afirmat Viorica Dăncilă.

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva PNL

Liderul social-democrat a susţinut, de asemenea, că liberalii îşi dau mai mereu cu stângul în dreptul. De fapt, pe cei din PSD îi deranjează acum faptul că liberalii au început să descopere dezastrul pe care l-au lăsat în urmă în fiecare instituție și mai ales gaura în buget pe care au făcut-o în timpul celor aproape 3 ani cât u fost la guvernare, doar de dragul unui populism nociv. 

În momentul de față, România se află n fața unei crize economice tot mai iminente, iar toate aceste lipsuri create de PSD, vor atrage țara într-un vortex economic din care foarte greu vom mai ieși.  

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate