joi, iulie 25, 2024
AcasăAgenda ZileiPSD-iștii au copiat contestațiile la mandatul lui Nicușor Dan cu tot cu...

PSD-iștii au copiat contestațiile la mandatul lui Nicușor Dan cu tot cu greșeli gramaticale

PSD-iștii și apropiații acestora care au depus cele 52 de contestații la mandatul lui Nicușor Dan, le-au copiat între ele cu tot cu greșeli gramaticale. 

Potrivit primarului ales, preluarea mandatului său va mai fi întârziată cel puţin o săptămână, din cauza a 52 de contestaţii depuse de către consilieri PSD şi apropiaţi ai formaţiunii.

Așa arată contestațiile copy-paste făcute de „slujbașii” PSD

contestatii ND Locale 2020

„Suntem la patru săptămâni de la alegeri. Sunt multe oraşe, multe primării în care primarii în funcţie şi-au preluat mandatul deja de câteva zile şi au început să rezolve problemele locuitorilor. Sunt primari de toate culorile politice. La Bucureşti, însă, la Primăria Generală, o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Vorbim de 52 de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD şi apropiaţi ai PSD-ului la hotărârea Tribunalului prin care mi-a fost validată candidatura. 52 de cereri de apel care vor fi discutate luni de Curtea de Apel Bucureşti”, a spus el.

PSD-iștii au copiat contestațiile cu tot cu greșeli gramaticale

În cererile de apel sunt invocate motive ridicole, inclusiv frauda electorală, dar ce a atras atenția este că acestea preiau pasaje copy-paste, chiar şi cu greşeli de ortografie.

„Se vorbeşte de fraudă electorală, în acelaşi stil conspiraţionist cu care PSD ne-a obişnuit în ultimii ani. Aceste cereri sunt toate copy paste una din cealaltă. Se preiau inclusiv greşelile de ortografie una din cealaltă. Şi se cere prin ele, nici mai mult, nici mai puţin – acum la patru săptămâni de la alegeri – decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti”, a mai declarat primarul general ales.

Nicuşor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea de laşitate.

„În primul rând, remarc laşitatea fostului primar PSD Firea, care şi-a pus subordonaţii să semneze aceste contestaţii şi nu le-a semnat ea însăşi, dacă chiar vrea să conteste rezultatul alegerilor. Şi apoi vreau să remarc atitudinea resentimentară şi răutatea şi rea-voinţa unui personaj care a pozat ani de zile în întruchiparea virtuţilor creştine”, a menţionat el.

Nicușor Dan spune că analiza cu mare atenţie toate actele care au fost semnate în această perioadă la Primăria Generală.

„Am vorbit în campania electorală de o caracatiţă de interese în Primăria Capitalei. Acesta e motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii aceştia, pe de o parte, să acopere lucruri pe care le-au făcut în timpul mandatului şi, pe de altă parte, pe ultima sută de metri să emită nişte acte prin care să îşi regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut. Promit bucureştenilor că o să mă uit cu mare atenţie la toate actele care au fost semnate în această perioadă”, a transmis Nicuşor Dan.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate