luni, noiembrie 28, 2022
AcasăAgenda ZileiPSD şi-a bătut joc de România și de asta a scăzut în...

PSD şi-a bătut joc de România și de asta a scăzut în sondaje

PSD şi-a bătut joc de România şi de aceea este în scădere în sondajele de opinie, este de părere preşedintele PNL, Ludovic Orban. 

„Prima bătălie a anului este bătălia pentru Parlamentul European. În ianuarie – februarie 2017, în toate sondajele de opinie partidul de guvernământ, PSD, avea 54 – 55%, iar PNL avea 16 – 17%. Cred că multora dintre dumneavoastră dacă le-aş fi spus că avem forţa să învingem ciuma roşie fără niciun fel de rezerve probabil că aţi fi considerat că nu sunt cu picioarele pe pământ. PNL a depăşit PSD şi suntem pe o traiectorie ascendentă, iar ei „se duc în cap” pentru că şi-au bătut joc de România”, a declarat Ludovic Orban, la Summitul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European. 

Acesta a mai declarat că, în momentul de față, președintele Klaus Iohannis nu are nici un contracandidat care să-l poată înfrânge. „De multe ori, nu a putut să fie alături de noi, în primul rând din cauza aşezământului constituţional şi atribuţiilor, dar vă garantez că domnul Klaus Iohannis este în fiecare zi cu inima alături de PNL şi de România”, a mai declarat Ludovic Orban. 

Potrivit lui, pentru liberali prioritar este să câştige toate alegerile, europarlamentare, prezidenţiale şi mai ales alegerile locale şi parlamentare, pentru ca în echipă cu preşedintele Klaus Iohannis să arate ce pot face pentru România.  

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate