luni, octombrie 18, 2021
AcasăAgenda Zilei25 de români sunt infectați cu coronavirus. Ultimii opt sunt în București

25 de români sunt infectați cu coronavirus. Ultimii opt sunt în București

Un număr de 25 de români infectați sau confirmați pozitiv la nivel naţional la testul pentru coronavirus, dintre acestea cinci fiind vindecate, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

„La nivel naţional, până acum, sunt 25 de persoane confirmate pozitiv la testul coronavirus (COVID-19). Din acestea, cinci sunt declarate vindecate. Astăzi au fost confirmate pozitiv în Bucureşti opt persoane”, a precizat GCS. 

Oficialii anunţă un număr de opt cazuri confirmate de coronavirus în Bucureşti. Trei dintre acestea sunt în legătură cu cazul Gerota, unul este contact al primului infectat din Bucureşti, iar trei sunt cetăţeni care au călătorit în Israel, Germania şi Marea Britanie.

Este vorba despre o femeie, 31 ani, judeţul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în Bucureşti, un bărbat, 32 de ani, Bucureşti, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota, o femeie de 30 de ani, gravidă, Bucureşti, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota cu stare generală bună, un copil de 3 ani, Bucureşti, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

De asemenea, au fost fost confirmaţi cu noul tip de coronavirus:

  • o femeie, 36 de ani, Bucureşti care s-a întors din data de 29 februarie din Israel şi s-a prezentat cu simptomatologie la Institutul Naţional „Matei Balş”,
  • o femeie, 35 ani, Bucureşti care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI „Matei Balş”,
  • un bărbat, 34 ani, Bucureşti, care s-a întors în data de 27 februarie din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI „Matei Balş”,
  • o femeie de 41 ani, care s-a întors din Germania în data de 7 martie din Munchen, Germania şi s-a prezentat cu simptomatologie la INBI „Matei Balş”.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate