marți, aprilie 23, 2024
AcasăAgenda ZileiScandal între Carmen Dan și Mihai Tudose: Ea, o mincinoasă, el, un...

Scandal între Carmen Dan și Mihai Tudose: Ea, o mincinoasă, el, un bădăran

Scandalul dintre ministrul de Interne, Carmen Dan, și fostul premier, Mihai Tudose ajunge la un nou grad de înjosire. Astfel că după ce Mihai Tudose a spus despre Carmen Dan că este o mincinoasă, aceasta i-a răspuns de pe scările ministerului că este un bădăran, printre altele.  

Șefa Internelor, i-a replicat marţi fostului premier Mihai Tudose, despre care a spus că a ţinut morţiş să se penibilizeze. 

„Domnul Ioniţă e un domn care şi-a dorit să fie personaj. E adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose, că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi, care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile jignind. Am să îi răspund scurt, pe înţelesul dânsului – bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta”, a declarat Carmen Dan. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a replicat marţi fostului premier Mihai Tudose, despre care a spus că „a ţinut morţiş să se penibilizeze”. 

„Domnul Ioniţă (şeful DGA – n.r.) e un domn care şi-a dorit să fie personaj. E adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose, că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi, care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile jignind. Am să îi răspund scurt, pe înţelesul dânsului – bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta”, a declarat Carmen Dan. 

Luni, Mihai Tudose a postat pe Facebook scrisoarea chestorului Cătălin Ioniţă, fost şef al Poliţiei Române, însoţită de textul: „Mincinoasă. Agresivă şi incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan!!!”. 

Cioloș lovește în Carmen Dan

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, s-a referit și el la scandalul dintre ministrul Carmen Dan şi şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), chestorul Cătălin Ioniţă.

Acesta a spus că atunci când subordonaţii te critică pe tine, ca ministru public, arată că nu mai au încredere în tine. 

„Nici măcar superiorii din instituţii, din diferitele structuri ale MAI nu mai au încredere în ea ca ministru şi încep să exprime public lucrul acesta. Pentru un minister precum MAI şi rolul pe care îl are în asigurarea siguranţei şi ordinii publice e cu atât mai grav, pentru că, atunci când subordonaţii te critică pe tine, ca ministru public, arată că nu mai au încredere în tine şi că nu mai poţi să-ţi asiguri misiunea pe care o ai. Pentru că ministrul de Interne nu e un ministru oarecare, la fel cum ministrul Apărării nu e un ministru oarecare. Sunt miniştri care trebuie să aibă, în primul rând, legitimitatea şi încrederea oamenilor pe care îi coordonează, pentru că, altfel, nu ai cum să dai dispoziţii şi să ştii că ele sunt respectate”, a spus Dacian Cioloş.  

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate