vineri, aprilie 12, 2024
AcasăAdministrație publicăSoluțiile pentru București - pus în dezbatere publică

Soluțiile pentru București – pus în dezbatere publică

Soluțiile pentru București este un document pe care Uniunea Salvaţi România îl va lansa în dezbatere publică, plan care îşi propune măsuri concrete pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, potrivit preşedintelui USR Bucureşti, Roxana Wring. 

„Idei pentru Bucureşti va fi un proiect care începe de astăzi şi care va continua până la următoarele alegeri, din 2020. În perioada imediat următoare vom lansa, în dezbatere publică, un document care se numeşte Soluţiile pentru Bucureşti. Noi l-am elaborat pe perioada de un an de zile, după ce ne-am consultat cu specialişti, experţi, cu organizaţii nonguvernamentale. Sunt măsuri concrete, unele dintre ele imediate, de rezolvare a marilor probleme ale Capitalei – trafic, mobilitate urbană, salubritate. Vom lansa o propunere de reorganizare teritorială a Bucureştiului, şi vedeţi aici soluţii pentru o transformare a zonei centrale a Bucureştiului dintr-un deşert de asfalt într-o zonă verde, prietenoasă cu bucureştenii”, a declarat Roxana Wring la evenimentul „Idei pentru Bucureşti”, desfăşurat la viitorul sediu al USR Bucureşti. 

Bucureștenii pot să-şi expună ideile pe o tabelă instalată în viitorul sediu al USR Bucureşti, pe bulevardul Magheru, care este momentan în curs de amenajare. 

„Una dintre promisiunile cu care am venit la Consiliul General al Municipiului Bucureşti în 2016 a fost aceea ca tot ce se întâmplă în consiliu să devină mult mai transparent pentru cetăţeni, o altă promisiune a fost să fie respectată legea şi am îndeplinit aceste promisiuni”, a mai spus Roxana Wring.

La evenimentul „Idei pentru Bucureşti” au participat consilieri locali şi municipali USR, senatori şi deputaţi USR, precum şi membri sau simpatizanţi ai partidului. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate