sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAgenda ZileiȚara arde și PSD renumără sacii: Marcel Ciolacu anunță din nou, tot...

Țara arde și PSD renumără sacii: Marcel Ciolacu anunță din nou, tot fără dovezi, că PSD a câștigat alegerile în Sectorul 1

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut noi declarații în conflictul cu primarul sectorului 1, Clotilde Armand, după ce reprezentantul PSD, Dan Tudorache, a pierdut alegerile în acest sector vital pentru partid.

Ciolacu anunță din nou, pe un post TV, că Tudorache a câștigat alegerile în Sectorul 1 și că guvernul vrea să desființeze Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, care a decis renumărarea voturilor de la ultimul scrutin electoral din Sectorul 1, tocmai pentru a bloca ancheta începută.

”Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câştigat alegerile şi atunci, în momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă” – a dezvăluit liderul PSD, convins de multă vreme că are dreptate.

„Au cerut desfiinţarea SIIJ. Au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie această desfiinţare a SIIJ. A boicotat-o şi domnul Predoiu şi actualul ministru, să nu funcţioneze, ca să demonstreze că nu are eficienţă. După ce magistraţii CSM au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis că va apela la Comisia de la Veneţia, aşteaptă răspuns de la Comisia de la Veneţia. După două săptămâni domnul ministru a zis – mergem cu iniţiativa în Parlament pe repede înainte, nu mai aşteptăm avizul Comisiei de la Veneţia. Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile” – a completat Ciolacu, conform Agerpres.

Mai mult, a spus el, PSD va strânge semnături pentru a organiza un referendum pentru noi alegeri în sectorul 1, paradisul financiar pierdut al partidului.

„Presupun că doamna Clotilde nu e bolşevică, ca pe timpul lui Stalin (”nu contează cine votează, contează cine numără”), îşi va da demisia. Va pleca. SIIJ nu se va desfiinţa până ancheta va fi finalizată” – a

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că Ciolacu lansează știri false în condițiile în care toaate instanțele din țară, sesizate deja, au decis că ea a câștigat alegerile în Sectorul 1.

După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.  

Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți” – a scris primarul Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva luni, presa a semnalt că procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția Specială pentru investigarea magistraților a dispus printr-o ordonanță de delegare ca Poliția București să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București, câștigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD, după ce PSD a reclamat iarăși o presupusă fraudă la vot, fără să poată prezenta însă nici o dovadă.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate