joi, iunie 1, 2023
AcasăAdministrație publicăTeodorovici iar a venit cu vorbe goale la primarii orașelor

Teodorovici iar a venit cu vorbe goale la primarii orașelor

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici iar a venit cu vorbe goale la primarii orașelor, după ce, în urmă cu câteva luni le promitea marea cu sarea la rectificarea bugetară ce va avea loc la finele lunii iulie. 

Văzând că iar a venit degeaba la întâlnire, Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București, nu a ratat ocazia să-l mai atace încă o dată pe președintele executiv al PSD. Potrivit lui, promisiunile Guvernului sunt vorbe goale, vorbe în vânt, iar actuala guvernare nu este capabilă să-şi respecte angajamentele. 

„Promisiunea pentru acest Guvern şi acest ministru de Finanţe – vorbe goale! Vorbe în vânt! Care este valoarea lor? Zero! Nu sunt capabili să-şi respecte angajamentele şi ne mint pe toţi. Este pur şi simplu inadmisibil şi eu la aşa ceva nu pot participa, de aceea am şi ieşit. Şi ca să vă spun care e nivelul de bătaie de joc, să vă spun cu ce au început. La Abrud s-a rezolvat problema: erau vrei 19 lei, o vânzare de anul trecut, care nu se mai regăseşte anul ăsta, şi am rezolvat problema celor 19 lei. Şi la Runcu, o comună, n-au probleme cu încasările. Deci nu toată lumea stă prost”, a declarat Negoiță la ieșirea de la întâlnirea cu ministrul Finanțelor.

Acesta a mai afirmat că, dacă acesta este Guvern serios şi dacă acesta este ministrul de Finanţe, daţi-mi voie să-mi fie jenă de situaţia în care suntem, ca să nu zis mai mult decât atât. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate