duminică, februarie 5, 2023
AcasăAdministrație publicăTeodorovici iar vrea să aducă românii acasă prin măsuri guvernamentale

Teodorovici iar vrea să aducă românii acasă prin măsuri guvernamentale

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici iar vrea să aducă românii acasă prin măsuri guvernamentale, asta după ce a făcut mai multe vizite electorale prin marile orașe ale României. 

„Sâmbătă am fost la Iași, orașul despre care Nicolae Iorga spunea în 1937 că este mai mult decât o ilustră capitală a Moldovei. Am avut discuții foarte interesante și aplicate cu reprezentanții mediului de afaceri local care mi-au împărtășit atât ideile, părerile și soluțiile pe care le au pentru dezvoltarea afacerilor, precum și problemele cu care se confruntă. Una din problemele comune ridicate de aceștia a fost lipsa forței de muncă”, se confesează ministrul pe pagina sa de Facebook.

Așa că acesta a decis să implementeze un pachet de măsuri care să răspundă nevoii, cât și dorinței de revenire a românilor acasă. 

„Tocmai pentru că aceasta este o problemă cu caracter general, întâlnită pe întreg teritoriul României, precum și în alte țări europene, vreau să îi asigur că la nivel guvernamental vom iniția negocieri cu toate statele membre pentru a implementa un pachet de măsuri care să răspundă atât nevoii, cât și dorinței de revenire acasă a celor plecați la munca în străinătate. Oamenii care înțeleg să fie alături de alți oameni și împreună pentru România știu deja ceea ce simt și gândesc…”, a mai declarat Teodorovici. 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate