duminică, iulie 3, 2022
AcasăAgenda ZileiLiberalii dau un test de sinceritate prin moţiunea de cenzură

Liberalii dau un test de sinceritate prin moţiunea de cenzură

Liberalii dau un test de sinceritate prin moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă, este de părere Theodor Paleologu, candidat al Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale. 

Potrivit lui, săptămâna viitoare se va vedea dacă dacă liberalii sunt corecţi sau ipocriţi. 

„Dacă şi-au propus cu adevărat să înlocuiască Guvernul vor reuşi. Vom vedea săptămâna viitoare dacă sunt corecţi sau dacă sunt ipocriţi. Este un test pentru Partidul Naţional Liberal care îl susţine pe Klaus Iohannis în competiţia electorală. E un test de sinceritate”, spus Theodor Paleologu.

Candidatul la prezidențiale consideră că este responsabilitatea Opoziţiei, în special a PNL, să dovedească faptul că această moţiune de cenzură e pe bune, nu o simplă gesticulaţie, aşa cum s-a întâmplat în trecut.

„Au fost moţiuni de cenzură în trecut despre care toată lumea şi-a dat seama că erau pure gesticulaţii de o perfectă ipocrizie. Mie mi se pare evident că domnul Iohannis o vrea pe doamna Dăncilă în turul II şi ăsta e motivul pentru care Guvernul Dăncilă rămâne la putere. Deci, e vorba şi de responsabilitatea Opoziţiei şi, în special, a PNL”, a mai spus Paleologu.

Acesta afirmă că, dacă va fi el președinte cu siguranţă partidele din opoziție vor ajunge la un consesn politic pentru binele țării, dacă nu, tare se teme că vor continua cu discordia asta infinită de care românii cred că s-au săturat.

„Totuşi, sunt ani şi ani de zile de război româno-român pe care ar trebui să îl încheiem odată şi odată pentru un proiect de dezvoltare pentru ţară, pentru că din discordie nu va ieşi niciodată ceva bun pentru ţară”, a mai spus Paleologu.

Theodor Paleologu este cadidatul la alegerile prezidențiale propus de Partidul Mișcarea Populară, dar nu este văzut ca fiind unul dintre candidații cu șanse reale la a intra în cel de-al doilea tur de scrutin. 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate