marți, septembrie 26, 2023
AcasăAgenda ZileiUn polițist prahovean de la rutieră a consumat cocaină înainte de intrarea...

Un polițist prahovean de la rutieră a consumat cocaină înainte de intrarea în tură. Nu se știe de cât timp se droga la drumul mare

Un polițist din Prahova a consumat cocaină, chiar înainte să intre în tură. Este vorba despre un agent al poliției rutiere, care trebuia să verifice șoferii de pe Drumul Național 1, dar care n-a trecut el însuși de testarea cu aparatul Drugtest. A ieșit pozitiv la consumul de droguri, spun reprezentanții IPJ Prahova, potrivit Digi24.

Pe 18 august, în urma efectuării unor activităţi de verificare a poliţiştilor, pentru unul dintre aceştia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv pentru cocaină – a comunicat IJP Prahova.

„Având în vedere acest aspect, IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploieşti, în vederea continuării verificărilor, conform competenţei”, menţionează IJP.

Ancheta în acest caz a fost preluată de DIICOT şi BCCO.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate