duminică, mai 19, 2024
AcasăAgenda ZileiVictor Ponta ar putea fi candidatul Pro România la Primăria București

Victor Ponta ar putea fi candidatul Pro România la Primăria București

Victor Ponta ar putea fi candidatul Pro România la Primăria București, a anunțat vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu, într-o emisiune la Digi 24

Potrivit lui, negocierile cu PSD pentru o candidatură comună la alegerile locale din București nu s-au materializat, iar Pro România va avea propriul candidat.

Țuțuianu a anunțat că partidul negociază cu personalități importante, iar în cazul în care discuțiile nu se materializează, Victor Ponta va fi ultima soluție.

„Cred că vom avea o soluție foarte bună, discutăm cu personalități importante. Ultima variantă e Victor Ponta, candidatura sa la Primăria București va crea un avantaj extraordinar partidului. Majoritatea din partid credem că intrarea lui Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Țuțuianu la Digi 24.

În momentul de față, contracandidat sigur pentru Gabriela Firea este doar Nicușor Dan, care este candidat unic al dreptei la Primăria Capitalei el fiind susținut de Alianța USR PLUS și de PNL. 

Mai mult, potrivit unui sondaj INSCOP, Nicușor Dan este văzut în sondaj cu aproape 10 procente mai bine decât Gabriela Firea.  

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate