vineri, aprilie 12, 2024
AcasăAgenda ZileiUSR vrea să ajungă la 900 de filiale până la finele anului

USR vrea să ajungă la 900 de filiale până la finele anului

USR vrea să ajungă la 900 de filiale până la finele anului, adică să își tripleze numărul filialelor pentru a se bate cu PSD de la om la om pe tot terenul în alegerile de anul viitor, a declarat deputatul USR Cristian Ghinea. 

„Sunt mândru că avem aproape 300 de filiale locale, dintre care 135 în mediul rural. Sunt 135 de comune care au în acest moment filiale USR. Şi ne-am propus în acest an să ajungem la 900 de filiale, astfel încât să intrăm în an electoral naţional 2020 cu peste 1.000 de filiale, să fim peste tot, să ne batem cu PSD de la om la om pe tot terenul”, a declarat miercuri, la Focşani, vicepreşedintele USR. 

Ghinea spune că USR este un partid moderat, care vrea să continue procesul de integrare a României în Uniunea Europeană. 

„Modernizare în România înseamnă europenizare. USR se alătură acelei tabere din Parlamentul European care vrea să păstreze Europa aşa cum este şi vrem să accentuăm, să creştem gradul de integrare europeană. Suntem un partid moderat, pentru că sistemul este extremist în România şi atunci, reacţia normală, de bun-simţ a societăţii proeuropene este moderată. Asta este Uniunea Salvaţi România”, a spus Cristian Ghinea. 

Mai mult, reprezentanții USR sunt în pline negocieri cu partidul lui Dacian Cioloș, PLUS, pentru a realiza o listă comună de candidați pentru alegerile europene. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate