marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiA început cearta politică pe metroul din Drumul Taberei

A început cearta politică pe metroul din Drumul Taberei

Cearta politică pe metroul din Drumul Taberei nu s-a lăsat mult așteptată, mai ales că mulți dintre politicieni au dorit să muște și ei o bucată din faima pe care inaugurarea magistralei M5 a adus-o. 

Astfel că, președintele PSD, Marcel Ciolacu văzând cât de bine a fost primită inaugurarea, a ieșit la atac.

Potrivit lui, guvernarea PSD a realizat 95% din Magistrala 5 de metrou, care a fost pusă azi în funcţiune.

„9 ani, din care 7 ani au fost sub guvernarea PSD şi a terminat 95% din metrou. 7 ani din cei 9 au fost guvernările PSD, prim-miniştri ai PSD. Un an a fost domnul Cioloş şi câteva luni a fost domnul Orban, care l-a însoţit ca prima doamnă pe domnul Klaus Iohannis”, a declarat Ciolacu.

În schimb, când a fost întrebat de ce au fost necesari 9 ani pentru această lucrare, Ciolacu a afirmat: „Întrebaţi constructorii sau pe domnul Bode, miniştrii”.

Cearta politică pe metroul din Drumul Taberei

Pe de altă parte, Klaus Iohannis, vede magistrala de metrou M5 ca o mare realizare care risca să devină o legendă a amânărilor.

„Este o mare realizare, trebuie să recunoaştem acest lucru. Este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip, de tip metrou, din România. Sigur, nu a fost uşor până aici şi această linie risca să devină, aşa, un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar, iată, a venit un Guvern hotărât, care a dorit să dovedească că şi astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes şi iată că se inaugurează”, a afirmat Iohannis, la deschiderea magistralei de metrou Eroilor – Drumul Taberei.

Potrivit lui, este foarte importantă investiţia în infrastructură.

„Această realizare cu certitudine contribuie la îmbunătăţirea vieţii în Bucureşti şi este foarte important să se continue pe această linie. Trebuie să ajungem şi cu infrastructura de transport în secolul XXI. Oamenii îşi doresc infrastructură, mobilitatea devine din ce în ce mai importantă pentru fiecare român şi pentru asta Guvernul va trebui să insiste foarte mult şi eu voi insista foarte mult, pentru că avem nevoie de foarte multă infrastructură de transport, de comunicare şi aşa mai departe”, a spus Iohannis.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate