sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăAgenda ZileiAroganța lui Teodorovici: Clasa politică se va reforma atunci când PSD se...

Aroganța lui Teodorovici: Clasa politică se va reforma atunci când PSD se va reforma

Aroganța lui Teodorovici arată că președintele executiv al PSD, moare politic dar nu se predă, în războiul interior care se duce zilele acestea în PSD. Acesta spune că PSD este absolut în politica de pe Dâmbovița afirmând că întreaga clasă poșitică din România se va reforma atunci când PSD se va reforma.  

„PSD nu trebuie să devină nici subiectul negației, nici obiectul distrugerii, doar pentru că unii fie nu înțeleg, fie nu pot obține ceea ce vor cu orice preț. PSD nu trebuie să dispară, ci doar să se reformeze! Dar reforma nu înseamnă eliberarea și ocuparea unor scaune sau o rebrenduire limitată…au mai făcut-o și alții, ca în final să se metamorfozeze în PNL. Am mai spus-o și o repet, pentru că am convingerea că întreaga clasă politică se va reforma atunci când PSD se va reforma. Iar aceasta se va putea face cu oamenii care vor și pot să fie garanții acestei reforme. Eu cred în principii, în asumare, în leadership și mai cred în REFORMA PROFUNDĂ a PSD. Nu doar într-o modificare de formă care va distruge fondul”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Cu toate acestea, PSD nu dă nici un semn că se va reforma atât de eficient, bazându-se pe meritocrație, încât să-și recâștige respectul mult dorit al populației. 

Pe de altă parte, vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea spune că partidul are puţin timp la dispoziţie pentru a corecta direcţia.

„PSD este în opoziţie. De facto. Avem puţin timp la dispoziţie pentru a lua măsurile de corectare a direcţiei partidului şi sper că vom avea înţelepciunea să o facem. Nu am luat aceste măsuri după eşecul de la alegerile europarlamentare. Am pierdut timpul. Există oameni suficient de înţelepţi în PSD pentru a identifica paşii necesari pentru întărirea stângii politice româneşti. Decenţa, bunul-simţ, transparenţa trebuie să redevină atributele unei stângi politice europene reformate”, a menţionat Gabriel Zetea.

Potrivit lui, PNL are prostul obicei de adopta măsuri de austeritate pentru români, motiv pentru care PSD va sta de veghe.

„Preşedintele Klaus Iohannis şi PNL au toată puterea în România. PNL dă şi preşedintele României şi prim-ministru al ţării. Responsabilitatea este enormă şi sper că această putere să nu fie folosită pentru a face doar rău”, a susţinut Gabriel Zetea.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate