duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiCîțu: Rectificarea bugetară este mită pe față

Cîțu: Rectificarea bugetară este mită pe față

Rectificarea bugetară anunţată de premierul Viorica Dăncilă pentru vineri este mită pe faţă, a declarat liderul senatorilor liberali, Florin Cîţu.

„Este clar o mită, pe care Guvernul Viorica Dăncilă o promite. Deci cei care nu vor vota vor avea beneficiile vineri, la această rectificare bugetară. Este mită pe faţă. Nu trebuie să ne mai ascundem aici. Este clar o mită, pe care Guvernul Viorica Dăncilă o promite. Deci cei care nu vor vota (moţiunea) vor avea beneficiile vineri, la această rectificare bugetară. Este mită pe faţă, pentru că dacă ne uităm pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, vedem că nu este nicio informaţie despre o rectificare bugetară, nimic, şi ar trebui pus în dezbatere publică acest lucru, bine, 30 de zile înainte, nu mai contează, legea la cei de la PSD nu este ceva de care să se împiedice, dar aici avem clar un caz de mită pe faţă”, a spus Cîțu, la RFI.

Potrivit senatorului, promisiunile lui Dăncilă au ajuns la un alt nivel, adică se promit bani de la buget, bani care sunt pe terminate, dacă nu s-au terminat deja.

„Am auzit acele zvonuri că se cumpără cu bani cash voturi, dar acum văd că se trece la nivelul doi şi se promit bani de la buget, direct de la buget, pentru a rămâne la guvernare acest Guvern toxic”, a spus Florin Cîţu.

Viorica Dăncilă s-a declarat convinsă că moţiunea de cenzură, care se va dezbate şi vota joi în Parlament, nu va trece, susţinând că se bazează pe responsabilitate parlamentarilor atât de la PSD, cât şi de la alte partide politice, care îşi dau seama că este nevoie de stabilitate în ţară.

„Rectificarea bugetară va avea loc vineri. Vineri vom avea şedinţă de Guvern, vom avea rectificarea bugetară şi mai multe acte normative atât de aşteptate în întreaga ţară”, a afirmat prim-ministrul.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate