miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiDăncilă: Cabinetul Orban parcă este un guvern de bocitoare

Dăncilă: Cabinetul Orban parcă este un guvern de bocitoare

Cabinetul Orban parcă este un guvern de bocitoare, a declarat Viorica Dăncilă, fostul premier cu cele mai multe gafe diplomatice și gramaticale la activ, pentru că miniștri liberali se plâng de „greaua moștenire” pe care PSD a lăsat-o în inconștiența vădită de a distruge economia românească pentru imaginea proprie. 

„Este foarte uşor să dai vina pe greaua moştenire – eu nu am făcut niciodată acest lucru, în calitate de premier -, pentru că atunci justifică măsurile pe care vrea să le ia împotriva oamenilor şi am văzut acest lucru sau faptul că nu au un program de guvernare coerent. Nici nu au preluat bine toate ministerele şi au vorbit despre greaua moştenire. Dacă vă uitaţi acum, parcă este un guvern de bocitoare”, a declarat Dăncilă cea necoflictuală, la Antena 3.

Potrivit ei, la fiecare minister vorbesc doar de greaua moştenire, asta pentru a arăta că de fapt nu au niciun program legat de domeniul respectiv.

„Bun, greaua moştenire. Ce vrei să faci tu în continuare, ca să reglezi lucrurile, ca să iei măsuri pentru români? Dar nu vedem absolut nimic. Vedem că este un haos total şi singurul lucru pe care îl repetă este greaua moştenire, nu sunt bani, ce facem”, a mai spus Dăncilă după ce guvernul ei a lăsat în urmă un adevărat dezastru financiar și fiscal. 

Aceasta se laudă cu faptul că PSD şi-a îndeplinit 80% din programul de guvernare, fără a se văicări, iar acuzaţiile privind gaura din bugetul României trebuie demonstrate.

„Faptul că spun că nu au bani sau că este o ‘gaură’ – trebuie demonstrat acest lucru. Dar pe oameni nu-i interesează văicărelile preşedintelui, ale domnului diriginte, ale elevului Orban sau ale celorlalţi. Îi interesează ce vor să facă ei, cum rezolvă anumite situaţii, ce vor să facă pentru comunităţile locale”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Noul guvern de bocitoare va avea în PSD o opoziție reală

Cabinetul Orban va avea în PSD cea cea mai dură, cea mai agresivă şi cea mai bună Opoziţie, în timp ce va rămâne în memoria colectivă drept cel mai crud şi mai incompetent Guvern, mai spune Dăncilă. 

„Partidul Social Democrat va fi cea mai dură, cea mai agresivă şi cea mai bună Opoziţie pe care au văzut-o vreodată aceşti amatori, pentru că am fost şi rămânem singurul partid care şi-a asumat creşterea veniturilor şi creşterea nivelului de trai al oamenilor. O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare şi vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud şi mai incompetent Guvern, aşa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi”, a susţinut Dăncilă.

Aceasta a mai afirmat că Guvernarea Orban confirmă toate avertismentele PSD legate de tăieri de salarii în Sănătate, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii şi a apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă şi noi taxe.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate