marți, iunie 18, 2024
AcasăAgenda ZileiFirea acuză lumea de „răutate” că nu o lasă să testeze bucureștenii...

Firea acuză lumea de „răutate” că nu o lasă să testeze bucureștenii de COVID-19, în școli

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea acuză lumea de „răutate” că nu o lasă să testeze bucureștenii de COVID-19, în școli și să războiește cu aceștia de pe pagina sa de Facebook. 
„În scurt timp, va începe testarea extinsă a persoanelor fără simptome din București. În total, peste 20 000 de teste în prima etapă. Pentru testarea voluntară a 11 000 de bucureșteni, cu teste de tip antigen normale, nu rapide ce pot da erori, care se analizează în aparatele PCR, avem deja încheiate parteneriate cu laboratoare acreditate. IT-iștii noștri lucrează la platforma unde se vor face înscrierile pentru testare”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.
Potrivit ei, în privința celor 10 500 de bucureșteni cuprinși în eșantionul elaborat de INSP, pentru testarea de anticorpi, din cadrul studiului științific care va arată gradul de contaminare a comunității din Capitală, circulația virusului și procentul de imunizare pe cale naturală a populației, cu siguranță vom găși modalitățile optime pentru demararea și finalizarea în cele mai bune condiții a acestui proiect atât de necesar, preluat din practică țărilor civilizate și care au luptat real cu virusul nou.
„Acest proiect a fost blocat doar pentru că l-am propus eu. Din cinism și invidie. Ce se poate cu succes în întreagă lume, la noi este blocat.
Am schimbat de câteva ori locațiile pentru testare. Fapt inimaginabil dar real! Este un proiect necesar sănătății populației. Am renunțat și la ideea testării în cabinetele de medicină școlară, pe care ne angajasem să le dezinfectăm. Oricum, virusul poate fi adus în școli de oricine, nu doar de “testații lui Firea”. Atâta răutate nu am văzut!”, a mai scris Gabriela Firea. 
Aceasta spune că dacă s-ar adună energia pentru lucruri pozitive și nu pentru a pune piedici, cu siguranță viață tuturor s-ar schimbă în bine!
„Îi asigur pe toți bucureștenii că voi lupta pentru drepturile lor la servicii medicale de calitate, pentru testare, pentru aflarea adevărului, pentru a putea reporni viață normală, inclusiv activitatea economică foarte afectată”, a conchis primarul general.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate