marți, decembrie 6, 2022
AcasăAdministrație publicăFirea intră în război cu consilierii municipali pe Spitalul Metropolitan

Firea intră în război cu consilierii municipali pe Spitalul Metropolitan

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea intră în război cu consilierii municipali pe Spitalul Metropolitan, și le povestește acestora despre situația precară în care se află spitalele din România, uitând să menționeze că a dat zeci de milioane de euro bisericilor în loc să dea spitalelor din București. 

„Dacă dumneavoastră credeţi că după 20 de ani de muncă cinstită în domeniul privat, după un mandat de senator şi aproape un mandat finalizat de primar și cu doi copii mici acasă eu îmi pot permite să girez proiecte ilegale, imorale, mult prea costisitoare, vă înşelaţi. Faceți aceste acuzații total nefondat, sper să nu le mai faceți în dezbatere și-n ședința de Consiliu, sper să nu le mai faceți. Am citit  și eu pe monitorizări ce declarații s-au făcut și am aflat și eu ce ați discutat fără să apară în presă „că nu votăm că este proiectul lui Firea”. Ok, să vă asumați că este proiectul lui Firea, că Firea nu pleacă acasă cu Spitalul Metropolitan”, a declarat Firea în sedința de Consiliu General.

Aceasta a ținut să menționeze că nu ea și familia ei se vor trata la Spitalul Metropolitan și pe bună dreptate aici, având în vedere că Firea a ales de mai multe ori să meargă la spitale în străinătate pentru diferite consutații și tratamente. 

Firea intră în război cu consilierii municipali 

„La Spitalul Metropolitan nu se tratează familia Gabriele Firea sau Firea într-o mie de paturi. Este un spital pentru toți bucureștenii pentru toți românii și pentru dumneavoastră, și pentru familiile dumneavoastră și ferească Sfântul să ajungeți în spitalele din România. Eu am fost și știu cum este. Știu ce eforturi depun medicii, ce eforturi depun cadrele medicale, cu secții înghesuite, cu paturi înghesuite. Un om care ajunge în spital, după ce că este bolnav și năpăstuit mai trebuie să îndure și niște condiții, dar vrem o șară ca afară. Cum să avem o țară ca afară dacă ieri și alalteieri, unii dintre consilierii generali își tranzacționau posturi în ministere garantând că nu votează astăzi proiectul lui Firea”, a mai spus primarul general.

Ea se laudă că este singura care a început proiectul spitalului, în condițiile în care alții doar s-au lăutat că vor construi spitale regionale, din nou, uitând să menționeze că acei „alții” sunt tot din PSD, partid care nu a făcut nimic pentru a atrage fonduri europene cu care să înceapă construcția spitalelor regionale.  

„Nu pleacă Firea acasă cu Spitalul Metropolitan. Este spital pentru români. Și în condițiile în care spitalele regionale nu au fost începute, iar cei care erau responsabili au fost pedepsiți politic, noi îl începem, cu sau fără voia celor care își vând sufletul și conștiința și toată activitatea politică pentru un amârât de post într-un minister pe care azi în ai, mâine nu-l mai ai. Dezumanizarea în politică este cea mai hidoasă”

 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate