marți, octombrie 3, 2023
AcasăAgenda ZileiG4Media: Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților - zbor cu...

G4Media: Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților – zbor cu jet privat la Monaco și apartament de lux închiriat cu zeci de mii de euro pe lună

Noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, zboară frecvent la Monaco cu jet privat, care costă minim 25.000 de euro cursa dus-întors, dezvăluie G4Media.ro într-o amplă investigație de presă. La Monaco, soțul Laurei Vicol, Vladimir Ciorbă, ar avea închiriat un apartament într-un imobil de lux, unde cele mai mici prețuri la închiriere pornesc de la 20.000 de euro pe lună.

Aici, în Tour Odeon, unde se relaxează familia Vicol – Ciorbă, se află cel mai scump penthouse din lume, estimat la câteva sute de milioane de dolari.

Numai că, potrivit reprezentanților Nordis Group, apartamentul n-ar figura însă în actele lor, ca fiind închiriat, ceea ce, în cazul în care închirierea ar fi totuși adevărată, ar putea constitui o dovadă clară  de evaziune fiscală, practică de care, dealtfel, Vladimir Ciorbă nu este deloc străin, el fiind condamnat deja la închisoare (cu suspendare) pentru o astfel de infracțiune.

”G4Media.ro a reușit să confirme, prin mijloace de investigație incognito, toate informațiile despre sejururile petrecute de cuplul Vicol – Ciorbă în apartamentul din Monaco.

Am pretins că livrăm mobilă de lux și avem nevoie de dimensiunile intrărilor care duc la apartamentul închiriat de firma Nordis în Tour Odeon. Nordis este firma la care este asociat soțul Laurei Vicol.

Angajații clădirii ni le-au oferit telefonic în detaliu, inclusiv numărul apartamentului, și au confirmat că acolo locuiesc Vladimir Ciorbă și soția sa, Laura Vicol.

Nordis Group susține, într-un răspuns transmis G4Media.ro, că nu deține, nici prin alte entități componente, proprietăți închiriate în afara României” – dezvăluie jurnaliștii G4Media.

Investigația de presă poate fi citită AICI.

G4Media.ro a mai dezvăluit recent că Laura Vicol a venit la una dintre ședințele din Parlament cu un ceas exclusivist în valoare de 180.000 de dolari.

Laura Vicol, fosta avocată a unor cunoscuți interlopi, precum Nuțu Cămătaru sau Vasile Dudiță, zis Fluturică și care, potrivit procurorilor DIICOT, ar fi fost în relație de subordonare față de anumiți interlopi, este noua șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților, numită de PSD.

Laura Vicol a fost cununată cu Vladimir Ciorbă de infractorul Daniel Dragomir, în 2017, și a fost și avocata infractoarei Alina Bica, fostă șefă a DIICOT, cei doi penali refugiindu-se în Italia, pentru a scăpa de pușcăria autohtonă, după ce au fost condamnați definitiv în țară la mai mulți ani de închisoare.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate