vineri, mai 27, 2022
AcasăAgenda ZileiGabriela Firea nu candideaza, ci se operează

Gabriela Firea nu candideaza, ci se operează

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, nu va candida la nici o funcţie la nivelul conducerii partidului la congresul care va avea loc la sfârşitul lunii. 

„Nu vor fi scoase la concurs ca la multinaţională decât poziţia de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar – cele care sunt interimar. Nu pot să particip la congres pentru că exact în acea perioadă eu am programată acea intervenţie chirurgicală. Teoretic, orice se poate reprograma, doar nu mă operez în străinătate, la un profesor mare care nu mă primeşte decât în ziua şi noaptea aceea. Mă operez în România, la Spitalul Cantacuzino, cu aceiaşi medici extraordinari cu care am fost şi în operaţia anterioară”, a afirmat Firea. 

Vicepreşedintele PSD a subliniat că nu se teme de competiţie. „Sunt mai multe aspecte pe care nu pot să le spun în faţa dumneavoastră, chiar nu mă forţaţi să spun anumite lucruri, pentru că nu ar fi corect, ele trebuie spuse în partid şi acolo să rămână. Şi aşa, ce citesc după şedinţe pe aşa-zisele site-uri şi surse mă îngrozesc şi mă întreb de multe ori dacă am participat la aceeaşi şedinţă. 5% este adevărat, dar până la 100% este mult”, a mai afirmat Gabriela Firea.

Potrivit ei, legat de prezidențiale, sunt destui oameni buni în PSD care ar putea să candideze la alegerile din toamnă contra lui Iohannis

„Eu iau lucrurile exact cum le luaţi şi dumneavoastră. Faptele şi pe urmă, eventual, explicăm prin vorbă. Deocamdată am fost anunţaţi că se va realiza o largă cercetare ştiinţifică în întreaga ţară în care să află ce a determinat scăderea la jumătate a procentului pe care l-a luat PSD la alegerile parlamentare şi chiar la locale. Pe urmă, principalii lideri ai partidului, precum şi alte personalităţi din partid, să fie testate sociologic. Eu, personal, nu am cerut despre mine nimic”, a afirmat Firea. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate