miercuri, februarie 8, 2023
AcasăAgenda ZileiGuvernul își va face treaba în continuare, garantează Dăncilă

Guvernul își va face treaba în continuare, garantează Dăncilă

Guvernul își va face treaba în continuare, garantează Dăncilă, care a scris pe pagina ei de Facebook, un mesaj cu bătaie lungă în care vrea să arate românilor că PSD moare încet dar sigur, dar nu se predă. 

„Există zilele acestea o serie întreagă de nemulțumiri, de scenarii, toate apărute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care ieșirea ALDE de la guvernare l-a creat. Vreau să ofer tuturor garanția că guvernul își va face treaba în continuare, vom asigura o guvernare competentă până la capăt. Să nu aibă nimeni vreo urmă de îndoială. Noi nu ne jucăm și nu facem un du-te-vino cu guvernul și cu stabilitatea țării, în funcție de cum ne convine electoral. Principala mea preocupare este buna funcționare a instituțiilor statului, care înseamnă stabilitate și echilibru în societate”, a declarat Viorica Dăncilă pe pagina ei de Facebook.

Aceasta spune că nu poate să nu remarce oportunismul care ne înconjoară în această perioadă.

„Ori de câte ori apare un context prielnic, există întotdeauna diverși care se cațără politic pe el și uită complet ce ar trebui cu toții să facem pentru România. Este expresia unei lipse de responsabilitate și a unei disperări care fac rău țării, fac rău oamenilor și trebuie să înceteze”, a mai spus premierul.

Ea îi mulțumeste ministrului MAE Ramona Mănescu pentru că a dat dovadă de asumare și maturitate, prin decizia sa de a pune pe primul loc interesul românilor. „Dacă ALDE ar fi avut mai mulți ca doamna Mănescu, astăzi nu ne-am fi aflat aici. Le mulțumesc și celorlalți membri ai guvernului care au demonstrat maturitate în situația de față. Cunosc personal mulți oameni responsabili, nu doar în PSD, ci și în celelalte partide, care se identifică cu această atitudine a noastră. Cu o nouă echipă guvernamentală, vom merge înainte pentru a ne îndeplini promisiunile. Cine nu are curaj să își asume guvernarea, n-ar trebui să aibă nici curajul de a veni și a mai cere voturi vreodată”, a mai spus Dăncilă.

Între timp, miniştrii ALDE Graţiela Gavrilescu – Mediu, Viorel Ilie – Relaţia cu Parlamentul şi Anton Anton – Energie şi-au depus demisia la Secretariatul General al Guvernului, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu. 

„Au fost depuse demisiile la Secretariatul General al Guvernului, au fost trimise spre Cancelarie pentru a fi înregistrate, urmează procedura normală. Şi-au depus demisiile doamna Graţiela Gavrilescu, domnul Anton Anton şi domnul Viorel Ilie”, a declarat Nelu Barbu. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate