sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăAgenda ZileiAlegerile parlamentare anticipate, un scenariu tot mai probabil

Alegerile parlamentare anticipate, un scenariu tot mai probabil

Alegerile parlamentare anticipate reprezintă un scenariu tot mai probabil printre politicienii din Opoziție, dar și pentru cei de la Putere. Ae fapt, acestea par mai mult o sperietoare cu care se amenință unii pe alții. 

Astfel că, preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, este de părere că liberalii trebuie să depună moţiune de cenzură, pentru că e singura variantă pentru România, avansând ipoteza alegerilor anticipate dacă se doreşte binele României cu adevărat. 

„Era prea tern jocul campaniei pentru prezidenţiale şi l-au mai agitat ‘băieţii’ un pic. Ponta ştie că dezvoltarea lui Pro România se poate face doar prin decesul PSD. Şi cu absorbţia ALDE. Fără să mai ţină oricum cont de doctrină. PNL-ul, partid istoric şi principalul partid de opoziţie, e obligat să depună moţiune de cenzură pentru că e singura variantă pentru România. Noi trebuie să fim deasupra jocurilor pe sub masă sau în logica unor partide mici care au ca singur scop să câştige încă trei voturi. Colaboratorii mei ştiu că nu-mi place să mi se explice cum nu se poate face ceva. Nu vreau să aud cum nu se pot face anticipate. Se pot face dacă dorim binele României cu adevărat”, a scris Marian Petrache pe Facebook

Acesta se întreabă dacă va trebui să mai suportăm încă un an şi jumătate de interimat şi haos sau stabilitate?

„Stabilitatea nu poate fi atinsă printr-un guvern minoritar şi interimar. România are nevoie de un guvern învestit printr-un vot clar şi o viziune solidă pe termen scurt şi mediu. Deci, singura soluţie sunt alegerile anticipate”, a mai spus Petrache. 

La alegerile anticipate parlamentare, PSD merge cu capul sus 

Pe de altă parte, ministrul Turismului, Bogdan Trif, crede că alegerile parlamentare anticipate ar putea fi posibile, iar dacă vor avea loc, PSD poate să meargă cu capul sus în faţa românilor. 

„Din păcate, văd că orice e posibil. Noi, repet, ne facem treaba. O facem bine. Am mărit pensii şi salarii, am făcut investiţii, deci cred că putem să mergem în orice alegeri cu capul sus, în faţa faţa românilor. Noi ne continuăm guvernarea. Aţi văzut şi azi, facem lucruri bune pentru români. Avem un program de guvernare, atât timp cât românii ne-au acordat votul, o să continuăm”, a afirmat Trif.  

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate