marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministrație publicăÎn timp ce mafia îi numără voturile la A3 și RTV, primarul...

În timp ce mafia îi numără voturile la A3 și RTV, primarul Sectorului 1 le-a tăiat încă o sursă de șpăgi, din primărie, consilierilor locali

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat duminică seara că le-a interzis consilierilor locali să mai intre în birourile funcționarilor publici de la biroul Urbanism, din Primărie, tăind-le astfel unul dintre izvoarele șpăgilor. Consilierii locali veneau la acest birou, sugerează primarul, pentru a face trafic de influență, pentru a primi ”atenții”, în legătură cu obținerea unor avize.

„În timp ce știrile false se propagă rapid via Moscova – București, vreau să vă dau o știre adevărată despre cum facem noi curățenie și schimbăm vechile metehne din Primăria Sectorului 1.

Am dat o dispoziție prin care am interzis tuturor consilierilor locali să mai intre în birourile funcționarilor publici de la biroul Urbanism. Veneau pentru a se interesa și urgenta procedurile pentru emiterea unor avize. Gata! Nu mai merge cu diverse „atenții”. Toți cetățenii trebuie să știe că astfel de practici nu vor mai avea loc” – anunță Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Ea mai spune că i-a mutat deja cuibul, prin detașare, unuia dintre inspectorii de la Urbanism, care intermedia sau prelua probabil probabil șpăgile/comenzile în parcarea primăriei, fapt care a atras pensionarea subită a altui funcționar legat ombilical de primul.

Săptămâna aceasta am detașat un inspector de la biroul Urbanism care stătea mai mult în parcarea primăriei (unde “discuta” cu cetățenii) decât să muncească în biroul lui. După detașarea lui, un alt funcționar de la Urbanism s-a pensionat subit” – scrie primarul.

”Așa se face reforma. Nu pe Facebook sau la televizor. Voi reveni curând cu un raport despre activitatea noastră la acest capitol” – a mai scris Clotilde Armand.

Primarul Clotilde Armand se află de mai bine de 9 luni în conflict cu consilierii PSD-PNL, înfrățiți atât pentru susținerea mafiei gunoaielor, reprezentată de Romprest Service SA, cât și pentru, mai nou, obținerea de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului incoruptibil de a Sectorul 1 și organizarea de noi alegeri.

Compania de salubritate Romprest a fost introdusă ilegal în contractul cu Primăria de către un grup de interese mafiot din PNL, reprezentat de cuplul Chiliman-Tăriceanu, așa cum am demonstrat într-un material anterior.

De asemenea, venirea lui Clotilde Armand la conducerea primăriei Sector 1 a zdruncinat din temelii grupul de interese de tip mafiot din acest sector, reprezentat de fostul primar PSD de ”diamant”, Daniel Tudorache, inculpat de DNA și acuzat de spălare de bani și de trafic de influență.

Grupul infracțional de la vârful PSD, care controla sectorul 1 și care s-a văzut înlăturat de la comenzi, a declanșat o amplă campanie mediatică de dezinformare atât în privința ultimelor alegeri din acest sector, cât și a contractului cu Romprest, folosindu-se de numeroasele site-uri create special pentru manipulare, dar și de trei dintre televiziunile controlate, toate trei deținute direct, sau indirect de infractori condamnați deja la ani grei de pușcărie, sau care s-au sustras proceselor, fugind din țară.

Ultima dezinformare televizată ale mass-media controlate (A3 și RTV) este folosirea unor imagini trucate care ar arăta că primarul Clotilde Armand ar fi intrat în sala unde sunt depozitate voturile de la ultimele alegeri, manipulatorii de presă din clanurile Voiculescu și Ghiță încercând să convingă locuitorii din sector că primarul ar fi fraudat alegerile, deci că e musai să fie demisă și ales un nou primar, de preferință unul ”diamantos”.

Manipularea este una ieftină, grosolană, dar prinde foarte repede la votanții neajutorați intelectual, sau neatenți la profesioniștii în ”Alba-Neagra” de la televiziunile mafiote.

Iată postarea de duminică seara a primarului Clotilde Armand:

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate