marți, octombrie 4, 2022
AcasăAgenda ZileiIohannis a dat PSD miniștrii pe care și-i dorea. Nu și pe...

Iohannis a dat PSD miniștrii pe care și-i dorea. Nu și pe Corlățean

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a Anei Birchall în funcţia de ministru al Justiţiei, a Roxanei Mînzatu ca ministru al Fondurilor Europene şi a Nataliei Intotero ca ministru pentru Români de pretutindeni, informează Administraţia Prezidenţială.

Iohannis a respins propunerea ca Titus Corlăţean să prea acest portofoliu. Șeful statului a semnat şi decretul de revocare a Anei Birchall din funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. 

Viorica Dăncilă a transmis, la finele lunii trecute, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri: Justiţie – Ana Birchall, Fonduri Europene – Roxana Mînzatu şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni – Natalia Intotero, dar şi pentru funcţia de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice – Titus Corlăţean. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat pe 30 mai că va respinge propunerea de numire a lui Titus Corlăţean ca membru al Guvernului. 

„Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a spus Iohannis la acea dată, precizând că îl consideră pe acesta artizanul dezastrului de la alegerile din 2014.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate