sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAgenda ZileiIohannis se ascunde după „fusta” lui Orban pe tema dezbaterii politice

Iohannis se ascunde după „fusta” lui Orban pe tema dezbaterii politice

Klaus Iohannis se ascunde după „fusta” lui Ludovic Orban pe tema dezbaterii politice pe care i-a lansat-o Vasilica Viorica Dăncilă, concurentul său pentru postul de șef de stat. 

Astfel că, premierul Ludovic Orban a afirmat că viziunea şi proiectele preşedintelui Klaus Iohannis, candidatul liberalilor la prezidenţiale, trebuie cunoscute de cetăţeni, susţinând că, dacă liderul PSD, Viorica Dăncilă, doreşte o dezbatere ar trebui să o facă cu el pentru a discuta despre dezastrul lăsat în calitate de prim-ministru demis.

„Preşedintele este în dialog permanent cu cetăţenii români, este într-o dezbatere permanentă, comunică cu societatea română şi cred că în campanie preşedintele şi candidatul la Preşedinţie, Klaus Iohannis, comunică în mod constant cu cetăţenii. Viziunea, proiectele, soluţiile preşedintelui Iohannis trebuie cunoscute de cetăţenii români pentru ca aceştia să voteze în deplină cunoştinţă de cauză. Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis”, a declarat Orban.

Iohannis se ascunde după „fusta” lui Orban pe tema dezbaterii politice

Pe de altă parte, președintele Iohannis spune că PSD încearcă să atragă atenţia prin tot felul de manevre.

„Pot să vă spun de pe acum – urmează să discut şi cu colegele şi cu colegii în şedinţa de campanie – că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi. Am făcut astăzi primele analize şi vom continua acum în şedinţa de campanie. Două lucruri pe care vreau să le subliniez după această primă analiză: noua legislaţie privind votul în diaspora pe care am solicitat-o imperativ după referendumul reuşit din mai a fost foarte importantă după cum se vede, a ordonat şi a înlesnit semnificativ votul în diaspora şi în acest fel am avut un record de participare şi practic nu s-a mai stat la coadă, oamenii nu au mai pierdut vremea la secţiile de votare şi au mers şi au votat şi au putut să plece”, a declarat Klaus Iohannis.

A doua chestiune pe care vrea să o sublinieze este legată de PSD.

„Vedeţi că deja PSD încearcă tot felul de manevre şi vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilenţă când este vorba de PSD. Maximă vigilenţă nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenţi şi să mergem la vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greşeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare a fost adus la putere PSD şi iată că am avut nevoie de aproape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii, după ce PSD a arătat că una a promis şi cu totul alta a vrut să facă de fapt. PSD a vrut să-şi subjuge întreg statul român”, a afirmat Iohannis.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate