duminică, martie 3, 2024
AcasăAgenda ZileiLăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov goleşte buzunarele românilor

Lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov goleşte buzunarele românilor

Lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov goleşte buzunarele tuturor românilor şi loveşte capitalul românesc pentru al treilea an consecutiv, a declarat deputatul PNL Claudiu Răcuci. 
Acesta acuză în termeni foarte duri Guvernul PSD-ALDE pentru prăpastia în care au dus economia românească şi pentru viteza cu care a fost distrusă puterea de cumpărare a populaţiei. 
„Cine oare şi-ar da banii în grija unui infractor dovedit pentru furt de bani? Numai în România, bugetul de stat şi starea finanţelor publice a încăput pe mâna unor inşi condamnaţi de instanţe tocmai pentru furt din banii publici, pentru şpăgi luate prin cimitire sau pentru hoţie din banii de asistenţă socială destinaţi copiilor. Pentru că sunt mincinoşi şi incompetenţi dovediţi, din anul 2016 de când au preluat ţara pe mâini şi până astăzi lovesc non-stop în agenţii economici români, în puterea de cumpărare a angajaţilor şi în standardul de viaţă a celor mai săraci români – cei 5 milioane de pensionari de asigurări sociale”, mai spune liberalul.
Potrivit lui, nu era îndeajuns că au îngropat investiţiile, că au dus România în situaţia de a pierde miliarde de euro din fondurile europene, că cele mai multe salarii şi pensii au crescut cu sub 100 de lei şi că preţurile s-au dublat, din lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov ţara trebuie să înfrunte efectele Ordonanţei 114 din decembrie 2018, care este pe cale să ne ducă într-o criză economică fără precedent.
„Cursul euro a urcat la peste 4,71 lei şi continuă să crească cu o viteză uluitoare. După valul de scumpiri de anul trecut, creşterea cursului va aduce noi scumpiri, pentru că 70% din ce consumă românii provine de la import, adică bunurile vor fi plătite mai scump. Nu vreau să mă gândesc prin ce trec tinerii care şi-au cumpărat o casă sau o maşină în rate şi au luat împrumut în euro. Din lăcomia lui Dragnea-Teodorovici-Vâlcov băncile româneşti sunt în genunchi, cele străine au început să îşi strângă activele şi să plece, iar sistemul de energie a intrat în colaps”, a mai spus liberalul.
În tot acest timp, Dragnea şi Tăriceanu se odihnesc nestingheriţi în vacanţe, pe la schi sau chiar la plajă. PNL a solicitat ca, săptămâna viitoare, Parlamentul să se convoace în sesiune extraordinară pentru a respinge ordonanţa ucigaşă care a făcut deja pagube de miliarde de euro în economie şi pentru a închide porţile puşcăriilor pentru criminali.
„Nu am nici cea mai mică îndoială că preşedinţii celor două Camere îşi vor strica vacanţele scumpe pentru că leul s-a prăbuşit sau pentru că mii de agenţi economici sunt tot mai hotărâţi să plece din România. Ei stau liniştiţi, pentru că de adevăratele lor griji se ocupă cu destoinicie Tudorel Toader, icoana la care se închină toţi hoţii, tâlharii, criminalii sau violatorii din România”, a mai spus deputatul. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate